Schi fond: Vicecampionul mondial Petrică Hogiu a fost transferat la CSM Bistriţa. Vezi care sunt firmele bistriţene "abonate" la bani publici. Încă un militar bistriţean rănit in Afganistan. Poliţistul din Gherla a fost eliberat

Mesagerul: Schi fond: 
Vicecampionul mondial Petrică Hogiu a fost transferat la CSM Bistriţa


Vicecampionul mondial la juniori de anul acesta, Petrică Hogiu, a fost transferat zilele trecute de la CSI Vatra Dornei, la secţia de schi fond a Clubului Sportiv municipal Bistriţa, acesta urând a se pregăti sub comanda antrenoarei Rodica Drăguş.
"Am reuşit un transfer important la secţia de schi fond a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa. Speranţa noastră este aceea ca Petrică să stea cât mai mult timp la CSM Bistriţa şi să ne reprezinte cu succes la Olimpiada de la Soci din anul 2014", ne-a declarat antrenoarea Rodica Drăguş.

Citynews: Vezi care sunt firmele bistriţene "abonate" la bani publici

Cateva firme bistritene sunt "abonate" la contracte pe bani publici, cu sume deloc mici. Totul este cat se poate de legal, firmele in cauza au contracte incheiate cu autoritatile, dupa ce s-au desfasurat laborioasele proceduri de licitatie. De departe varful de lance al lucrarilor publice din judet este detinut de firma Comlorela, care reuseste sa faca aproape orice in Bistrita-Nasaud, de la asfaltari, la pietruiri, izolari termice, ridicari cruci sau pavazari.

Bistriţeanul: Încă un militar bistriţean rănit in Afganistan

Caporalul Angel-Paul Ilovan din Batalionul 812 Manevra "Soimii Carpatilor", aflat intr-o misiune de patrulare in Provincia Zabul, Afganistan, a fost ranit astazi in jurul orei 15.30, de suflul deflagratiei unui dispozitiv exploziv improvizat - informeaza Ministerul Apararii.
Doi militari decedati si doi raniti grav - acesta este pana acum tristul bilant al misiunii Batalionului 812 Manevra "Soimii Carpatilor" in Afganistan. Un alt militar a fost ranit in aceasta dupa-amiaza in timp ce se afla intr-o misiune de patrulare.

BistriţaOnline: Poliţistul din Gherla care a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni, eliberat
 


Poliţistul Gheorghe Tomescu din Gherla, judeţul Cluj, care a omorât un om pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit de la locul accidentului, a fost eliberat, marţi, după ce Tribunalul Bistriţa-Năsăud a admis recursul înaintat de acesta împotriva măsurii de arestare preventivă.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.