Șieu: Viceprimarul comunei amenințat cu moartea! Apelat pentru ajutor polițistul Sabo Ioan a refuzat să vină la fața locului!

 Viceprimarul comunei Șieu, județul Bistrița Năsăud, Roxana Pașc a povestit consilierilor locali, luni 27 martie, în finalul ședinței ordinare de consiliu, că, pe data de 24 martie, vineri, a fost amenințată cu moartea de către un cetățean din localitate. Potrivit viceprimarului atacul verbal cu amenințări a avut loc în stația Peco, unde Pașc avea o treabă de serviciu.

Roxana Pașc a afirmat că a cerut telefonic ajutorul polițistului din comună, agentul Ioan Sabo, dar că acesta i-a replicat că nu este la dispoziția ei.

Consilierii locali ai comunei Șieu au cerut primarului Ionuț Cifor Tiniș să facă o adresă către Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița Năsăud pentru a cere o anchetă în cazul agentului Sabo, care, se pare că, protejează infractorii. Cel puțin asta a rezultat din punctele de vedere ale mai multor consilieri, nemulțumiți total de modul discreționar în care Sabo își îndeplinește îndatoririle de serviciu.

Comentarii

penibil

Doar penibil.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.