Toner de 3 miliarde la finanţele bistriţene. Promovabilitate de 58,9 la sută la bacalaureat. Prefectura strînge ajutoare pentru sinistraţi. Mai sunt locuri la Liceul de Muzică

Citynews: Toner de 3 miliarde la finanţele bistriţene

 Directia Finantelor Publice Bistrita-Nasaud a achizitionat in primele sase luni ale acestui an cartuse toner a caror valoare depaseste trei miliarde de lei vechi.

In total au fost achizitionate de la trei firme, dintre care una din Bistrita, 1612 cartuse de toner. Pentru 477 cartuse, DGFP a platiti firmei Echo Plus din Timisoara suma de 72.124 de lei (151 lei/bucata), in timp ce pentru 856 de bucati, cumparate de la Office Max suma a crescut considerabil 208.500 lei (243 lei/bucata). De la SC Tudor SRL Bistrita, Finantele bistritene au achizitionat doua loturi, unul de 104 bucati cu 13.302 lei (127 lei/bucata) si un alt lot de 175 de bucati, cu 7643 lei (43 lei/bucata).

Mesagerul: Promovabilitate de 58,9 la sută la bacalaureat

Listele cu rezultatele examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie, au început să fie afişate în şcolile din Bistriţa-Năsăud, candidaţii având posibilitatea să îşi verifice notele obţinute şi online, pe site-ul destinat BAC-ului - http://bacalaureat.edu.ro/2010. Inspectoratul Şcolar Judeţean a întocmit deja o situaţie statistică a prezenţei şi rezultatelor de la bacalaureat. Potrivit inspectorului şcolar general-adjunct Mircea Romocea, în judeţul nostru s-au înscris 3144 de candidaţi, din care 83 nu s-au prezentat, 5 au fost eliminaţi pentru încălcarea regulilor şi au rămas să susţină probele 3056 de tineri. În urma parcurgerii examenelor şi a evaluării, au fost admişi 1800 de candidaţi, promovabilitatea fiind de 58,9 la sută. Conform statisticii ISJ, restul de 1256 de elevi examinaţi, reprezentând 41,1 la sută, au fost respinşi, obţinând medii sub 6.

Bistriţeanul: Prefectura strînge ajutoare pentru sinistraţi

Incepand de maine dimineata bistritenii care vor sa doneze alimente neperisabile, imbracaminte sau mobilier pot sa mearga la centrul de colectare situat pe strada Liviu Rebreanu, vis-a-vis de Domus.
Institutia Prefectului judetul Bistrita-Nasaud, organizeaza actiuni de strangere de ajutoare in vederea sprijinirii persoanelor aflate in judetele afectate de inundatii.

In acest sens, locuitorii judetului Bistrita-Nasaud, care doresc sa faca donatii, se pot adresa la centrul de colectare din municipiul Bistrita situat in strada Liviu Rebreanu nr. 59 (fostul sediu al Inspectoratului Teritorial de Munca Bistrita-Nasaud), telefon 0263/230.004.

Actiunile de colectare se vor desfasura zilnic, de luni pana vineri, intre orele 08.00 - 20.00.

Cetatenii care doresc, pot sa doneze alimente neperisabile de stricta necesitate (orez, zahar, ulei, faina, faina de malai, apa plata/minerala), imbracaminte noua sau igienizata in stare buna, incaltaminte, lenjerie de pat, paturi, articole pentru igiena personala (pasta de dinti, sapun, detergenti), mobilier si bunuri de folosinta indelungata, materiale de constructii, cereale si fasole uscata.

BistriţaOnline: Mai sunt locuri la Liceul de Muzică
 

 

LICEUL DE MUZICĂ ,,TUDOR JARDA,, BISTRIŢA Str. Al. Odobescu nr.4 tel/fax 0263/239398 ORGANIZEAZĂ

PROBE DE APTITUDINI, în perioada 6 – 7 iulie 2010, pentru OCUPAREA LOCURILOR VACANTE din CLASA a IX-a în etapa a doua de admitere, la urmãtoarele specializãri:

- instrumentele orchestrei simfonice,

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.