Toni Vlad a plecat într-o lume mai bună. Domnul Dumnezeu să aibă sufletul lui în pază

 Toni Vlad, cum era cunoscut celor dragi şi prietenilor, a plecat în această dimineaţă într-o lume mai bună, chemat de Îngerul Morţii. Era un om  vesel şi plin de viaţă. Inimos şi dedicat unor proiecte comunitare de anvergură, a făcut echipă bună cu ţărănistul Vasile Lupu, împreună cu care au organizat retrocedarea pădurilor, pe vremea guvernării CDR, perioadă în care pentru mai bine de un an a îndeplinit funcţia de secretar de stat pentru păduri.

Ştiam că, accidental, anul trecut, medicii îi descoperiseră o afecţiune a inimii...Între timp a trăit plenar, parcă simţind că ora plecării era aproape...Şi-a însurat băiatul, şi unul dintre nepoţi, a participat la botezul celui mai mic dintre nepoţii de frate, s-a implicat în treburi adminstrative la nivelul judeţului, unde îndeplinea funcţia de consilier, se întîlnea cu fraţii săi, toţi bărbaţi vrednici, şi împreună făceau planuri de viitor pentru ca Valea Bîrgăului să se dezvolte şi mai mult, şi judeţul să prospere. 

Dincolo de fricţiunile din zona politicului, unde a deranjat interese, tocmai pentru că ştia să se bată pentru un proiect cu impact comunitar, şi unde era contestat, Toni Vlad a avut mulţi prieteni, pentru că firea lui era prietenoasă şi jovială,  zîmbea cu toată faţa şi rîdea din toată inima. O inimă, care din prea plinul de sentimente, a cedat...iar sufletul lui Toni a plecat într-o Lume Mai Bună, în care şi sufletele noastre vor ajunge, Cîndva...

Domnul Dumnezeu să aibă sufletul lui în pază şi să-i facă parte de Lumină!

 

Foto: www.citynews.ro

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.