Trei persoane din Bistrița-Năsăud au călătorit în același autocar cu bărbatul din Suceava infectat cu coronavirus, spune prefectul Dolha. El confirmă cazul Posmuș

preluare gazetadebistrita.ro

Trei din cele 101 persoane izolate și monitorizate la domiciliu de către echipele DSP Bistrița-Năsăud au călătorit, la reîntoarcerea din Italia, în același autocar cu bărbatul din Suceava, confirmat miercuri cu coronavirus.
Toate persoanele care s-au reîntors din Italia cu același autocar în care s-a aflat și bărbatul de 71 de ani din Suceava, confirmat cu coronavirus, miercuri, sunt sub atenta supraveghere a autorităților din județele în care au domiciliile.

Conform surselor Gazeta de Bistrița, în același mijloc de transport s-au aflat și trei persoane din Bistrița-Năsăud. Acestea sunt acum izolate la domiciliu și monitorizate, iar conform surselor noastre, li s-au prelevat probe, care să confirme sau să infirme suspiciunile.

Contactate de Gazeta de Bistrița, autoritățile nu au vrut să ofere detalii, pentru a „nu panica cetățenii”.

„Cele trei persoane nu au manifestări virale și sunt monitorizate la domiciliu”, este singura declarație oferită de prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, informează gazetadebistrița care ne citează aici

Comentarii

Foarte bine!

Foarte bine!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.