Varianta românească a filmului AVATAR! Cu un jurnalist mercenar, în rolul principal!

preluare you tube

 Pentru ca ni s-a părut foarte interesant, am preluat aproape integral comentariul şi bineînţeles, clipul, care este postat pe you tube!

"Trailer-ul filmului AVATAR, cu subtitraje româneşti. Eroul filmului, Gică din Sulina (în versiunea originală, Jake Sully) este un jurnalist, mercenar în armata mass-media a firmei RMGC,
firmă care încearcă să invadeze Roşia Montană şi populaţia indigenă "naivă" care trăieşte încă în copaci, pentru a putea exploata zăcămîntul de aur, aflat în subsolul localităţii. 
Dupa ce s-a înfiltrat printre băştinaşi, Gică, se îndrăgosteşte de prinţesa tribului, motiv care stă la baza deciziei de a trece de partea celor ameninţaţi cu distrugerea... Jurnalistul mercenar se metamorfozeaza într-un erou,  şi vajnic apărător al Roşiei Montane!

Asemanarea personajelor din film cu persoane reale - de ex. cu jurnaliştii care au beneficiat de excursii plătite de firma RMGC în Australia şi Noua Zeelanda, care au primit bani sau alte foloase din partea RMGC şi care în prezent susţin, într-o formă sau alta, proiectul de exploatare minieră pe bază de cianuri, corupţie şi cenzură a RMGC, este pur întîmplătoare!"

acest text, care este o parodie, a fost preluat, la fel ca şi clipul video, de pe you tube.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.