Virusul gripei porcine a fost produs în laborator!!! O ziaristă austriacă a descoperit adevărul despre gripa porcină!

  EA acuză OMS de bioterorism!!!
 
Mă numesc Jane Burgermeister, locuiesc în Viena şi am lucrat pentru mai multe publicaţii medicale, inclusiv pentru Britsh Medical Journal. Aşa începe interviul pe care jurnalista austriacă l-a acordat pentru Rebecca Carley, de la Republic Broadcastig Network , în 20 septembrie 2009.
 
“În februarie acest an, am aflat că firma Baxter a trimis 72 de kg de vaccin contaminat cu virusul mortal H5 N1, virusul gripei aviare(n.r), la o sucursală a sa din Orth an der Donau şi la încă alte 16 laboratoare din 4 ţări europene, Austria, Germania , Slovenia şi Cehia, pentru testare.
Vaccinul contaminat conţinea un amestec de virus gripal sezonier H3N2 şi H5N1, adică perculosul virus al gripei aviare.
 
Gripa porcină, armă biologică?
 
Doar adăugînd H5N1 la un virus normal de tipul H3N2, firma Baxter a ajuns să producă o armă biologică!
Totul a fost descoperit din întîmplare la unul din laboratoarele din Cehia, în timpul testărilor, cînd toate animalele testate au murit!
 
 
În urma acestei descoperiri, am făcut o plîngere către judecătoria oraşului Viena împotriva Ministerului  Sănătăţii din Austria. Poliţia investighează la această dată, 36 de persoane din Austria şi Cehia care au fost spitalizate preventiv în urma expunerii la virusul contaminat.
 
În interviul citat, jurnalista spune că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazata pe o minciuna imensă şi că nu există nici un virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţia lumii. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că atît virusul gripei aviare, cît şi cel al gripei procine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS şi de la agenţii guvernamentale ale SUA.
“Această  aşa zisă gripă porcină, este un hibrid format din gripa porcină propriu-zisă, gripa umană şi gripa aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experti”, spune ea.

Contaminarea a fost făcută cu intenţie criminală!
 
“În mod cert această contaminare şi distribuţie a fost făcută cu intenţie criminală!!!”, spune Jane Burgermeister în interviul citat.
 
Ea a luat atitudine pentru că Ministerul Sănătăţii  din Austria nu a făcut nici o anchetă, în urma sesizării ei din februarie 2009.
Abia în luna mai, interpelat, Alois Stoger Ministrul Sănătăţii din Austria a recunoscut public în Parlament că  într-adevar a fost o contaminare a 72  kg de de vaccin, dar
că incidentul nu a fost abordat ca lipsă din punct de vedere al biosecurităţii, aşa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurta inspectie, şi la atît s-a rezumat controlul, a mai spus jurnalista austriacă.

Dosarul lui Jane Burgermeister dezvăluie că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esenţial pentru declanşarea unei pandemii, care ar fi permis OMS să declare pandemie de nivel 6. Ea enumeră legile si decretele care ar permite ONU şi OMS să preia Statele Unite, în cazul unei pandemii. În plus, legislaţia care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condiţiile declarării pandemiei.

Profitul nu este singurul motiv
 
“Nu cred că profitul  este singurul motiv, vaccinul s-a dovedit a fi foarte periculos, în urma unei explozii a unui container ce conţinea mostre cu viruşi infectaţi, lucru ce s-a întîmplat pe 28 aprilie la Lousanne, Elveţia!
Motivul adevărat este, cred eu, că prin declararea nivelului 6 de gripa pandemica  OMS capătă o putere uriaşă asupra serviciilor medicale şi a celor din poliţie din cît mai multe ţări şi de asemenea poate vinde o cantitate cît mai mare de  doze de vaccin.
Şi asta va permite OMS si UN să poată prelua controlul şi să instaureze noul guvern mondial într-o lume aflată  în colaps.
OMS  şi UN par să reprezinte organizaţiile perfecte a marilor interese politice, a marilor corporaţii bancare Rotschild şi Rokefeller care urmăresc să aibă controlul asupra guvernelor, şi asta o pot face foarte uşor prin declararea nivelului 6 de pandemie.
Controlul asupra mass media este atît de mare încît cetăţenii din Austria nu sînt informaţi, şi habar nu au că o firmă respectabilă precum Baxter, a fabricat atîta material infectat, chiar într-o locaţie de mare siguranţă şi, că şi ei ar putea fi oricînd infectaţi.
Recent am intrat în posesia unor documente care atestă faptul că, la început va fi vorba de o vaccinare voluntară a populaţiei, dar prin declararea pandemiei OMS v-a putea implementa legi  cu ajutorul cărora va avea  controlul asupra tuturor statelor, şi că, poate chiar în decembrie, oamenii vor fi obligaţi să facă acest vaccin otrăvitor.
Eu cred ca asta se va întîmpla”, a spus curajoasa jurnalistă din Austria.
 
 
Dosarul Burgermeister include:

 

- informaţii complete şi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă, definiţiile şi reglementările OMS şi ONU şi istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;

- dovezi ştiinţifice că virusul „gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);

- dovezi ştiinţifice care indică faptul că „gripă porcină” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din „Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în varianta armată”, de dr. A. True Ott şi un articol pe aceeaşi temă din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;

- dovezi ale eliberării intenţionate a virusului gripei porcine în Mexic;

- dovezi ale implicării Preşedintelui Obama, care evidenţiază faptul că vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine şi moartea unor oficiali implicaţi în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că preşedintele nu a fost niciodată testat pentru gripă porcină, pentru că fusese vaccinat anterior;

- dovezi că Baxter este un element al unei reţele de arme biologice;

- dovezi că Baxter a contaminat în mod intenţionat materialul de vaccinuri;

- dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice;

- dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice;

- dovezi cu privire la manipularea legată de boală realizată de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;

- dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naţional de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice;

- dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ştiinţă ce lucrează pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie şi centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;

- controverse constituţionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieţii, sănătăţii şi a binelui public prin vaccinarea în masă;

- problema imunităţii şi a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă;

- dovezi cu privire la existenţa unui sindicat corporatist internaţional al crimei.

 

 

  

Comentarii

In sfarsit un ziar de INFORMATIE!

Felicitari pentru munca depusa. Materiale documentate. Va citesc cu drag de o saptamana. Felicitari inca odata!

Doamne!

Toti tac si dumneavoastra aveti curaj sa spuneti. bravo!Astept si alte materiale la fel de tari.

Extraordinar

subiect

Extraordinar

pentru curajul de a publica astfel de stiri va multumesc si va respect profund!!!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.