Marea debarasare revine la finele săptămînii. Sexy impresara Gloriei destinde atmosfera la echipă. Poliţia vrea modificări legislative pentru combaterea cerşetoriei. Ca$$a Loco face clip cu secvenţe filmate de fani

Bistriţeanul:  Marea debarasare revine la finele săptămînii

La finele acestei saptamani bistritenii au din nou ocazia sa scape de vechituri. O noua campanie a programului "Marea debarasare" va avea loc in zilele de 25 si 26 iunie la Bistrita.
Primaria municipiului Bistrita va organiza o noua campanie trimestriala “Marea Debarasare”. Aceasta va avea loc in zilele de 25 si 26 iunie si are in vedere colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (D.E.E.E.) de la populatie.

Astfel, bistritenii vor avea ocazia sa mai scape de o parte dintre obiectele electrice si electronice pe care nu le mai utilizeaza. Reprezentantii municipalitatii precizeaza ca "persoane fizice care vor sa se debaraseze de vechituri pot sa apeleze telefonul cetateanului 0263/984 in perioada 21 - 25 iunie, urmand ca operatorul local de salubritate, S.C. URBANA S.A., sa transporte deseurile din locatiile comunicate de cetateni catre punctele locale de colectare.

Citynews: Sexy impresara Gloriei destinde atmosfera la echipă

 Ana Maria Prodan a fost de departe cea mai interesanta figura la meciul amical dintre Gloria Bistrita si FCM Targu Mures. Sexy impresara s-a aflat pe banca de rezerve pentru a-i urmari pe strainii veniti in probe la Bistrita. Imbracata sumar, Ana Maria Prodan si-a expus tatuajele de pe bratul drept, un cod de bare si un soare.

Mesagerul: Poliţia vrea modificări legislative pentru combaterea cerşetoriei

21 iunie 2010
Poliţiştii bistriţeni au iniţiat o campanie pentru combaterea fenomenului cerşetoriei. "Fără a ne confrunta cu fenomenul cerşetoriei caracteristic marilor oraşe din ţară, totuşi cerşetorii sunt o prezenţă cotidiană şi în oraşele judeţului, în special în municipiul Bistriţa (constatându-se o migraţie perenă şi a celor din mediul rural către zonele urbane). Cerşetorii din Bistriţa sunt cam aceleaşi persoane din localitate sau venite din alte localităţi ale judeţului şi chiar din judeţele limitrofe. Zonele de interes sunt: intersecţiile, marile magazine, pieţele agroalimentare, băncile, zona pietonală a municipiului Bistriţa, unităţi medicale, staţia CFR şi autogară, lăcaşe de cult ş.a.", se arată într-o analiză a IPJ Bistriţa-Năsăud. De cele mai multe ori, pentru a sensibiliza cetăţeanul, aceştia invocă nevoi sociale, situaţii critice în familie, exploatează handicapuri fizice sau traume psihice. Îngrijorătoare este situaţia minorilor, cel mai frecvent cu vârste sub 10 ani, pentru care cerşetoria este primul pas în cariera infracţională, urmând apoi furturile din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme.

BistriţaOnline: Ca$$a Loco face clip cu secvenţe filmate de fani

Membrii formaţiei Ca$$a Loco s-au reunit pentru câteva zile la Bucureşti pentru a vedea cum decurge concursul pe care l-au lansat pe site-ul trilulilu.ro - "Ca$$a Loco te trimite la Amsterdam!" Bogdan Mureşan, Cosmin Tudoran şi Leonard Muha, componenţii trupei, au spus că pentru clipul pe care-l vor face piesei "La Mall" se vor folosi şi de scene din cel mai bun clip care va veni pe adresa concursului.

AGERPRES: Dacă ne uităm peste discografia Ca$$a Loco, remarcăm câte un material nou la cel mult doi ani. Anul acesta aţi lansat "La Mall". Următoarea lansare va fi tot peste doi ani

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.