Sens giratoriu la Apollo. Cupa Bistriţa Nosa 2010. Primăria Bistriţa vrea să îşi reabiliteze sediul. Băile Figa se inaugurează în 25 iunie

Citynews: Sens giratoriu la Apollo

 Mai multe utilaje ale Primariei sunt prezente in intersectia de la Apollo, unde lucreaza de zor, pentru amenajarea unui nou sens giratoriu. Semafoarele au fost demontate iar traficul se desfasoara cu dificultate din aceasta cauza. De asemenea, o parte din trotuar va fi sparta, pentru a largi banda spre dreapta.

Mesagerul: Fotbal
Cupa Bistriţa Nosa 2010

Baza Sportivă Alex din Bistriţa a găzduit sâmbătă şi duminică prima ediţie Cupei Bistriţa Nosa 2010 la fotbal, unde au participat 6 echipe, grupate în două serii. Competiţia a fost organizată de Rotary Club Bistriţa-Nosa, Districtul 2241 România şi Republica Moldova.
După două zile de fotbal, locul I a fost câştigat de echipa celor de la Transilvania Broker, care au dispus în finală echipa Ducomet cu scorul de 4-3.

Rezultate

Bistriţeanul: Primăria Bistriţa vrea să îşi reabiliteze sediul

Reprezentantii municipalitatii au initiat un proiect de hotarare care prevede reabilitarea sediului Primariei Bistrita. Daca in sedinta de Consiliu Local care va avea loc joi, consilierii locali vor vota proiectul, un million de lei vor fi destinati reabilitarii fatadei si sarpantei institutiei.
Primarul Bistritei, Ovidiu Teodor Cretu, a initiat un proiect de hotarare care prevede reabilitarea fatadei si sarpantei institutiei. Acest proiect va intra in dezbaterea Consiliului Local Bistrita, in cadrul unei sedinte ordinare care va avea loc joi.

Daca proiectul va trece, atunci sediul Primariei Bistrita va fi reabilitat.

In expunerea de motive pentru acest proiect se explica faptul ca “decizia de a initia proiectul a venit ca urmare a vechimii cladirii si pentru ca in timp au aparut degradari ale finisajelor interioare si exterioare, degradarea unor elemente ale sarpantei, prin patrunderea apelor din precipitatii prin invelitoare

BistriţaOnline: Băile Figa se inaugurează în 25 iunie
 

Dacă în 31 martie 2008 beclenarii aplaudau începerea lucrărilor la complexul balnear Figa Băi, este cazul să se şi bucure de această investiţie. După doi ani de lucrări, de greutăţi şi de eforturi Băile Figa devin o realitate şi sunt gata să le ofere oamenilor relaxare şi tratament.

Pregătirile pentru marea inaugurare a Becleanului sunt în toi, iar Nicolae Moldovan, primarul oraşului de pe Someş, care a investit în acest proiect energie, vise, speranţe şi mult suflet a ieşit la muncă fizică, însoţit de angajaţi ai Primăriei Beclean, dar şi de un grup de 10 deţinuţi.

Practic în aceste zile se fac mici cosmetizări şi ajustări acolo unde este nevoie, dar dincolo de aceste detalii Băile Figa sunt gata să îşi deschidă porţile.

Foto: Citynews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.