Archive - Oct 3, 2011

Sîntem ceea ce gîndim

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube


 Putem să ne schimbăm complet viaţa, spune terapeutul Louise L. Hay şi să ne vindecăm de orice  boală, cu condiţia să începem să ne controlăm gîndurile.

Detalii în filmul preluat de pe you  tube.com

Primăvara americană: "Ocupă Wall Street", protest soldat cu arestări şi violenţe

preluare Russia Today


Poliţia din New York a dispersat violent  protestatarii anti Wall-Street, arestând mai mult de 700 de oameni, după o confruntare dramatică pe Brooklyn Bridge. Mii de oameni au aderat la mişcarea poreclit "Ocupa Wall Street" - în semn de protest împotriva a ceea ce ei numesc dominaţia corporatistă. transmite Russia Today. 

Omar Khayyam: Singurătatea omului

redactia@ziarul-bn.ro

 preluare you tube.com

Turism în Apuseni: De la Grota Studenţilor, la Piatra Secuiului

preluare Lucian Petru Goja şi emaramures.ro

Apusenii abunda de turisti nu numai datorita ofertei peisagistice, care este comparabila cu a Maramuresului, ci si pentru ca preturile de cazare la pensiuni sunt mai mult decat accesibile, comparativ cu cele din judetul nostru. Spre centrul Rametei pornim dupa micul dejun, luandu-ne ramas bun de la excelentele noastre gazde.

Manual de sex epistemic

redactia@ziarul-bn.ro

 Editura Eikon în colaborare cu Biblioteca Judeţeană Bistriţa-Năsăud şi Uniunea Artiştilor Plastici – Bistriţa invită marţi, 4 octombrie 2011, ora 18:00, la Galeria Arcade 24 a Uniunii Artiştilor Plastici – Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 24, la lansarea cărţii Manual de sex epistemic sau despre cum să scrii o maximă de Daniel Sidor, informează PR -ul edituri clujene.

Vor prezenta: Petru Poantă, Dan Coman, Oliv Mircea, Vasile G. Dâncu.

 

Nouriel Roubini: Karl Marx a avut dreptate, capitalismul se poate autodistruge

Intemeietorul teoriei socialismului stiintific, Karl Marx, a avut dreptate in privinta autodistrugerii capitalismului, spune, intr-un interviu acordat Wall Street Journal, Nouriel Roubini, supranumit Dr. Doom al Economiei: "Karl Marx a avut dreptate, capitalismul se distruge din interior", a afirmat Roubini. "Pietele nu functioneaza", a mai adaugat el.