Archive - 2024

June 9th

Vasile Măjeri, un grănicer de o integritate incoruptibilă! Așa l-a calificat avocatul Ioan Bogdan Tudor Todoran pe cel plecat la Domnul!

redactia@ziarul-bn.ro

 Pentru cine a luptat grănicerul Vasile Măjeri? Răspunsul pe care l-a dat avocatul Bogdan Ioan Tudor Todoran despre cine va continua lupta grănicerului Vasile Măjeri!

In Memoriam Vasile Măjeri -Predica părintelui Ioan Platon

redactia@ziarul-bn.ro
preluare nostra silva

 Profund emoționat părintele Ioan Platon de la Rusu Bârgăului vorbind despre grănicerul Vasile Măjeri, a vorbit despre sacrificiul imens făcut de cel plecat la Domnul, pentru grănicerism și moștenirea lăsată de moșii și strămoșii grăniceri! 

Vasile Măjeri, preşedintele Asociaţiei Proprietarilor de Păduri Grănicereşti Bistriţa Bârgăului.

”O viaţă închinată puterii descendenţei strămoşilor, conştientizând că AND-ul care este în el gena de fapt îl mântuieşte prin binecuvântarea antecesorilor lui.

In Memoriam Vasile Măjeri - predica părintelui profesor Simion Todoran

redactia@ziarul-bn.ro
preluare nostra silva

 Dumnezeu să-l odihnească!

June 4th

Primarul de Josenii Bârgăului a apăsat butonul nuclear din valiza hoților pădurilor grănicerești

Florica Dura

 Nicolae Vrâncean, primarul comunei Josenii Bârgăului, Bistrița-Năsăud a băgat în fibrilație toată ”floarea” politrucilor PSD” din 29 de comune, din cele aproape 60, din mediul rural, câte numără județul Bistrița-Năsăud.

June 3rd

Nucleara pădurilor grănicerești bubuie pe Bârgău!

Florica Dura

 Primarul în funcție al UAT Josenii Bârgăului, Nicolae Vrâncean, dă o lovitură mortală mafioților care jafuiesc pădurile grănicerești de pe Valea Bârgăului, în special, dar și celorlalți hoți de lemne, care de aproape 20 de ani fac averi pe spatele celor 44 de foste comunități grănicerești, a căror proprietăți, peste 160 000 de hectare de pădure, moștenite din moși strămoși, au foste retrocedate ILEGAL către 29 de comune administrative, înființate în 1968!

May 12th

Scriitoarea și jurnalista Florica Dura s-a înscris în cursa electorală pentru Primăria Mărișelu, din partea USR!

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

 Preluăm de pe profilul de face book a scriitoarei și jurnalistei Florica Dura, consilier local din 2020, din partea USR.

Nemo și The Code au câștigat Eurovision 2024 pentru Elveția

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Muzică!

May 11th

Poezia poate salva lumea? Răspuns: Poezia ca și rugăciunea te ferește de probleme mentale grave și da, poate salva lumea!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Conferinţa „Poate poezia salva lumea?” cu Ana Blandiana, la Târgul de carte Alba Transilvana: Poezia era o formă de supravieţuire mentală, o formă de a nu înnebuni, de a nu-ţi pierde condiţia umană

Scriitoarea Ana Blandiana a prezentat, în cadrul unei conferinţe intitulată „Poate poezia salva lumea?”, susţinută vineri seara la Târgul de cArte Alba Transilvana, trei momente în care oamenii au recurs la poezie ca la o salvare, relatează Agerpres.

May 10th

Anchetă Recorder: Castelul din Carpați

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 detalii în clipul atașat și preluate de pe you tube.com

 

Grupuri de interese formate din demnitari ai statului român și interpuși pe numele cărora se adună banii. Protecție politică de la vârful celor mai importante instituții. Averi prea mari ca să mai încapă între granițele țării, ascunse în proprietăți imobiliare din Vestul Europei.

April 15th