Archive - Mai 9, 2012

Filmul regizorului Dan Curean dedicat cailor din Delta Dunării va fi proiectat la TIFF 2012

redactia@ziarul-bn.ro

 Documentarul “Wild Horses”, realizat de regizorul Dan Curean de la TVR Cluj pentru postul franco-german Arte, va avea o proiecţie specială în cadrul ediţiei din acest an Festivalului Internaţional de Film “Transilvania” (TIFF). Alături de Curean, un alt clujean, Ban Attila, va fi prezent în cadrul secţiunii “Zilele Filmului Românesc” (ZFR) cu o producţie proprie, “Breathe”.

Muzică de muzică: Mike Oldfield - Tubular bells

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

În căutarea raiului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube şi N24

 "Raiul este o aşezare sufletească" spune scriitorul isihast Vasile Andru în emisiunea generalului Străinu, de la N24, citînd o zicere a lui Teofil Părăianu.

Detalii în clipul ataşat.

Viva la Musica şi tinerii muzicieni bistriţeni!

redactia@ziarul-bn.ro
Primim la redacţie

Şapte elevi ai Liceului de Muzică “Tudor Jarda” din Bistriţa, talentaţi şi bine pregătiţi, s-au aflat la sfârşitul săptămânii trecute printre cei aproximativ 200 de elevi din România, dar şi din Ungaria, Ucraina şi Republica Moldova care au fost prezenti între 3-5 mai 2012, la Zalău, pentru a participa la Concursul Interjudeţean de Interpretare Vocal-Instrumentală cu participare internaţională "Viva la Musica", ediţia a XIII-a, potrivit comunicatului remis presei de secretariatul liceului de muzică bistriţean.

Lacrimile conţin propriul antibiotic natural

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ecomagazin.ro


Lacrimi de bucurie, lacrimi de suparare sau lacrimi de… crocodil. Cand vorbim despre lacrimi, suntem tentati sa ne gandim in primul rand ca ele exprima sau tradeaza emotiile noastre. Dar trebuie sa stim ca, dincolo de semnificatia lor, lacrimile joaca un rol primordial pentru sanatatea ochilor.

Clipul zilei: Păsări îndrăgostite

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Minunata Mama Natura!