Archive - Iun 17, 2012

Figa 2012

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube citynews.ro

Ziua decisivă în PDL. Emil Boc: Convenţia extraordinară a PDL, pe 30 iunie. Cred că până în toamnă vom putea asista la o bătălie cu USL

Colegiul National Director al PDL se reuneste duminica, de la ora 17.00, la Palatul Parlamentului. Democrat liberalii trebuie sa decida care va fi viitorul partidului si cine se va ocupa de gestionarea strategiei pentru viitoarea campanie electorala. Surse din interiorul PDL au declarat pentru Hotnews.r ca partidul este divizat iar optiunile liderilor PDL sunt impartite. Totusi sursele citate sustin ca se contureaza doua solutii in jurul carora se vor grupa taberele si liderii de organizatii.

Şapte cuvinte care contează

preluare oradetv

Părintele Iustin Pârvu : Rugăciuni pentru sfinţii români

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Parintele Iustin Parvu la hramul Man. Poarta Alba, dedicata martirilor de la Canal, impreuna cu IPS Teodosie, preluare razboiuintruncuvint.ro

S-a deschis al treilea sezon la Băile Figa. Audiere publică pe tema câinilor comunitari. Cireşe de lux: De la producători până în piaţă preţul se triplează!

redactia@ziarul-bn.ro

www.mesagerul.ro

S-A DESCHIS AL TREILEA SEZON LA BĂILE FIGA
A început vara, a treia în existenţa Băilor Figa, una de la care administraţia locală se aşteaptă la încasări de un million de lei. Deschiderea oficială a sezonului a avut loc sâmbătă, cu momente festive şi invitaţii speciale în perimetrul parcului de divertisment acvatic aflat la trei kilometri de Beclean.
 

Foto: Mesagerul de BN