Archive - Iul 14, 2012

Relaxare în binecuvîntata natură

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

BAC BN: Contestaţiile au crescut procentul de promovabilitate

Primim la redacţie

 Înainte de contestaţii, procentul de promovabilitate a examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2012, în judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost de 41,57%. Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute au avut posibilitatea să depună contestaţii. Astfel, au fost înregistrate 884 contestaţii. 344 dintre acestea au fost admise. În urma reevaluării lucrărilor, 283 de note au fost ridicate, 18 dintre acestea cu peste 1,5 puncte. 61 de note au fost coborâte ( 2 note sub 1,5 puncte. )

Clipul zilei: Gustav Klimt

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Gustav Klimt (*14 iulie 1862, Baumgarten/Viena - †6 februarie 1918, Wien-Neubau) a fost un pictor și decorator austriac, lider al avangardei vieneze și unul din fondatorii Secesiunii. Arta lui a contribuit în mare măsură la izbucnirea uneia din cele mai mari revoluții din istoria artei, potrivit Wikipedia.
Viața și Opera

Miting pro-Băsescu la Cluj-Napoca. Traian Băsescu: Crin şi Victoraş sunt puşi în fruntea partidelor ca nişte marionete care să îi apere pe puşcăriabilii din USL

redactia@ziarul-bn.ro

 

Traian Basescu se afla sambata la Cluj Napoca pentru a lua parte la un miting electoral de sprijin al presedintelui suspendat, informeaza echipa de campanie a lui Traian Basescu. Actiunea se desfasoara incepand cu ora 11:00, in Piata Lucian Blaga din Cluj. Potrivit estimarilor Jandarmeriei Romane, in jurul orei 11:20, in Piata Lucian Blaga se adunasera circa 5000 de persoane, informeaza Agerpres. Organizatorii au anuntat ca sunt asteptate alte cateva mii de persoane.

RFI: Lista cerinţelor Comisiei Europene către Victor Ponta

redactia@ziarul-bn.ro


Foto: Parlamentul European
Comisia Europeana a dat vineri publicitatii lista cerintelor Executivului european fata de Romania, anunta RFI Romania. Acestea i-au fost adresate joi prim-ministrului Victor Ponta, astfel incat Romania sa continue a respecta standardele europene. Este o lista care cuprinde cerinte punctuale si extrem de dure, printre care se numara:
Reinstaurarea regulii majoritatii necesare pentru validarea rezultatelor referendumului
Inlocuirea ministrilor cu probleme de integritate (caz in care se afla Ecaterina Andronescu)