Archive - Oct 23, 2016

Data

Nostra Silva: Corupție la Ministerul Mediului. Ministra Pașca Palmer, Erika Stanciu și Traian Lascu - secretari de stat, implicați într-un grup de interese care a cumpărat păduri retrocedate ilegal

redactia@ziarul-bn.ro
preluare nostra silva

 


CORUPŢIE CÂT YELLOWSTONE ÎN GUVERNUL CIOLOŞ
TRIUNGHIUL BERMUDELOR LA MINISTERUL MEDIULUI

 

 

“Pe primul loc e natura. Oamenii nu mă interesează” declara, unei surse a NOSTRA SILVA, Christoph Franz Johannes Promberger, omul care leagă toate iţele actorilor ce au transformat o iniţiativă privată într-un proiect al Guvernului României.

 

Congres Nostra Silva: Retrocedarea nu este finalizată, este nevoie de prelungirea termenului de finalizare, pentru că validarea este la mîna omului politic! Erika Stanciu, secretar de stat la Mediu implicată într-o fundație care cumpără en-gross păduri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube, nostra silva.ro

Președintele Federației Proprietarilor de Păduri și Pășuni din România, avocatul Bogdan Tudor a subliniat în cuvîntul său către delegații la congresul acestei organizații, desfășurat în 18 octombrie la București, că, retrocedarea este departe de a se fi încheiat, dar între timp comisiile de fond funciar așteaptă data de 1 ianuarie 2017, pentru a declara finalizarea retrocedării.

Comisarul.ro SUA au vrut Moldova lîngă România. Ce document au ascuns politicienii români timp de 25 de ani!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

Potrivit publicației online www.comisarul.ro care citează rezoluția 148 din 28 iunie 1991 și potrivit primului ambasador român la Chișinău, după 1989, Aurel Preda, Unirea cu Basarabia a fost agreată și susținută de SUA dar nu a fost dorită la București, de Ion Iliescu și de politicienii care i-au urmat. Nota red.

 Imagini video de la manifestarea din București, preluare you tube.com