Archive - Sep 12, 2016

Data

IRUM Reghin: Transportorul SF, TAF modern şi IFRON performant. Prezentare

Florica Dura

 Joi 8  septembrie, pe platforma fabricii IRUM Reghin, cu ocazia Zilei Forestierului au fost lansate 3 noi produse IRUM, cu care producătorii mureşeni se mîndresc şi pe bună dreptate: un TAF modern, un IFRON performant şi un transportor construit în colaborare cu cea mai mare firmă europeană în domeniu LOGSET din Finlanda.

În clipul ataşat puteţi vedea produsele de la Reghin şi vă puteţi informa cu privire la performanţele acestora.

E nevoie de un program Rabla şi în pădure: Nicolae Ţucunel preşedinte ASFOR

Florica Dura

 Economia forestieră are nevoie de reînoirea parcului rulant. Sînt tractoare de dinainte de revoluţie, tot felul de cîrpeli, care distrug solul, care poluează  şi care pun în pericol vieţi omeneşti. Aici este provocarea, să introducem utilaje preformante în pădure.

Să avem o lege prin care să dăm afară rablele din pădure,pentru că sînt un pericol uriaş, a subliniat preşedintele ASFOR Nicolae Ţucunel.

Mircea Oltean: Cei care intră în pădure trebuie verificaţi la sînge!

Florica Dura

 Am devenit membri  ASFOR pentru că trebuie să fim apropiaţi de cei care folosesc produsele noastre.

Legat de mafia lemnului, ea există şi ne încurcă şi,pentru că această mafie generează bani negri. Cei care intră în pădure trebuie verificaţi la sînge.

Trebuie făcut ceva ca această mafie să dispară, a punctat managerul IRUM Reghin, Mircea Oltean  la Ziua Forestierului.

Mircea Oltean, manager IRUM - Am creat un utilaj în colaborare cu o cunoscută firmă din Finlanda

Florica Dura

 Managerul firmei IRUM Reghin, Mircea Oltean a declarat joi 8 septembrie la Ziua Forestierului că, firma pe care o conduce este preocupată de cercetare pentru optimizarea tractorului forestier. În plus, un partener redutabil din Finlanda, este vorba de Logset a participat alături de IRUM la contruirea unui tractor de top.

 

Detalii în clipul ataşat