Archive

April 15th, 2024

Dinozaurul Gheorghe Onul nu mai este agreat de PSD pentru al optulea mandat de primar, la Salva?! Dovedit turnător la securitatea lui Ceaușescu, Onul, prin manevre bolșevice a ajuns președinte la UCGN

redactia@ziarul-bn.ro

Gheorghe Onul, primar de șapte mandate la Salva, a fost scos de PSD din Primăria Salva, prin faptul că nu va mai fi susținut la alegerile din 9 iunie, candidat al PSD!

March 11th

Agent Green continuă prezentarea jafului din Parcul Național Munții Rodnei: astăzi ceva de cascadorii râsului? Sau plânsului?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Cine de la PNMR a dat avizele? Cusătoreasa șefă? Sau cine?

March 9th

VICTORIE ISTORICĂ: România câștigă „procesul Roșia Montană”! Nu vom plăti nicio despăgubire. Rămânem cu aurul, cu banii și fără cianuri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziariștii.ro

 Bocitoarele de serviciu, în frunte cu premierul Marcel Ciolacu și ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, s-au făcut de râs: România nu va plăti niciun fel de despăgubire companiei canadiene Gabriel Resources în cazul Roșia Montană, deși i se cereau până la 6,7 miliarde de dolari! Dimpotrivă, va primi 1,4 milioane de dolari – cheltuieli de judecată.

March 6th

Băsescu despre Ioahannis și despre faptul că președintele rus poate cuceri Transnistria într-o noapte, dar nu o poate ține nici trei zile!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Posturile din UE sunt date deja! Singura funcție pentru care se poate bate este la NATO! Împotriva lui Rutte!

Rutte urăște România și nu trebuie să ajungă secretar general la NATO!

March 4th

Agent Green continuă serialul jafului din Parcul Național Munții Rodnei! Ep. IV

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 detalii în clipul atașat!

Februarie 25th

Furtul pădurii prin metoda accidentalelor face carieră în Parcul Național Munții Rodnei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Parcul Național Munții Rodnei este jefuit sistematic de jefuitorii ocoalelor silvice în colaborare cu șefii PNMR? Ce părere are Consiliul Științific al ariei protejate? Dar Ministerul Mediului?

Preluăm postarea video și text de pe canalul de you tube a organizației Agent Green:

 

Februarie 20th

Mesajul lui Aleksei Navalnîi pentru ruși, înregistrat pentru cazul în care ar fi fost omorât

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 ”Nu abandonați lupta”, este mesajul înregistrat de cineva din aturajul lui Aleksei Navalnîi cu mult timp înainte, făcut în caul în care urma să fie ucis! Cutremurător!

Februarie 16th

Update: John Borș, șeful Gărzii de Mediu BN a fost arestat pentru 20 de zile, la propunerea DNA CLUJ! Așteptăm și un pește mai mare sau nu?!

preluare gazeta de bistrita

 Potrivit site-ului gazetadebistrita.ro, comisarul șef al Gărzii de Mediu BN, Ioan Borș ar fi fost reținut de procurorii DNA ai structurii CLUJ. Că este vorba de fapte de corupție sau fapte asimilate corupției nu se țtie încă. Urmeză ca acesta să fie arestat sau pus sub control judiciar, după ce un judecător de drepturi și libertăți se va pronunța în ce privește probatoriul depus de procurori în dosar.

Februarie 13th

Știrea zilei cu Declic: Manipularea privind Roșia Montană!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Care-i adevărul? Ar trebui să vedem documentele și apoi să ne pronunțăm!