Archive

April 14th, 2018

Bistrițeanca Gabriela Marisol Buia pe scena de la Românii au talent! Cu doine corect cântate

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 La doar 10 ani, Gabriela Marisol Buia, originară din Sângeorz Băi, Bistrița-Năsăud și stabilită cu familia în Spania a primit 3 DA pentru interpretarea foarte bună a două doine! Felicitări!

Miloș Forman a plecat într-o altă dimensiune. Regizorul născut în Cehia a fost cunoscut pentru celebrele filme: Zbor deasupra unui cuib de cuci și Amadeus

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

Cineastul Milos Forman a devenit cunoscut la Hollywood cu filmele de Oscar „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest“ şi „Amadeus“, pentru regia cărora a fost premiat, a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani, scrie Reuters, citat de adevarul.ro Potrivit agenţiei de presă CTK din Cehia, Forman a murit vineri în Statele Unite ale Americii, după o perioadă scurtă în care s-a luptat cu o boală.

SUA, Marea Britanie si Franța au atacat Siria! Declarația lui Donald Trump!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.comSUA, Marea Britanie si Franta au atacat Siria

April 6th

Secretul atracției: Deepak Chopra

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com
Fără comentarii

April 2nd

Bistrița Bârgăului: ”Viitorul” șef de ocol silvic condamnat cu suspendare și 60 de zile muncă în folosul comunității!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

Anul 2017 a fost marcat la Bistrița Bârgăului de demersurile obsesive ale Consiliului Local și primarului Laba de aducere pe funcția de șef al ocolului silvic, instituție care administrează pădurile comunale grănicerești, a inginerului Pop Mihai, actualmente angajat al acestei structuri. Numai că, acesta are mai multe bube în justiție. Una dintre ele a crăpat și rezultatul este o candamnare cu înscriere în cazier. Potrivit site-ului de investigații gazetadebistrita.ro, specialistul, doctor în cinegetică, a primit de curând o condamnare pentru conducerea mașinii sub influenta alcoolului.

Investigație RiseProject în Brazilia: Nucile lui Dragnea!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare riseproject

 

RISE Project a mers în Brazilia pe urma a trei grupări suspectate de furtul a sute de milioane de euro din bugetul României: Tel Drum – Liviu Dragnea, Regiotrans – Costel Comana și frații Mazăre – Elan Schwartzenberg.

Reprezentanții acestora au ales să-și înființeze firmele și să facă investiții de milioane de euro, bani aduși din România, în același loc din nord-estul Braziliei, în preajma orașului Fortaleza, capitala statului Ceara.

March 28th

Gazeta de Bistrița: Primarul de Salva a turnat la Securitate, potrivit CNSAS!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

 Aflat la al șaselea mandat de primar al comunei Salva, Gheorghe Onul, a primit, în iulie anul trecut, din partea Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) un verdict de colaborator al Securității.

 

Dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel București, în iulie 2017, iar edilul sălăuan a avut calitate de pârât. Acesta a cerut judecătorilor bucureșteni să respingă solicitarea CNSAS ca inadmisibilă, dar fără succes, la începutul acestei luni instanța constatând calitatea sa de colaborator al Securității.

March 26th

Agent Green cere ministrului Deneș să își reevalueze atitudinea duală privind parcurile naționale și să își retragă public susținerea pentru modificarea Legii 51/2006!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare agent green

 PĂDURILE VIRGINE ȘI ARIILE NATURALE STRICT PROTEJATE AU NEVOIE DE O LEGISLAȚIE STABILĂ ȘI COERENTĂ
Afirmă Agent Green în scrisoare deschisă adresată lui Ioan Deneș, noul ministru al Apelor și Pădurilor. Nota red.

Către: Ministerul Apelor și Pădurilor

În atenția domnului Ioan DENEȘ, ministru al apelor și pădurilor

Stimate domnule ministru,

March 25th

Schimbă-ți gândurile, schimbă-ți viața! Seminar de dezvoltare personală!

redactia@ziarul-bn.ro

Vineri, 30 martie, ora 18, va avea loc a doua conferință de leadership din seria Descoperă Puterea din Tine, organizată de Asociația Culturală ”Florica Dura”. Invitată profesoara Maria Dura Sîngeorzan, Austria, va vorbi despre posibilitatea de a ne schimba viața, doar schimbându-ne gândurile! Conferința se va desfășura în sala 1 a Hotelului Bistrița.

Redăm mai jos mesajul trainerului din Austria, așa cum a fost remis redacției noastre.

 

ziare.com: La Chișinău se scandează "Unire": Liderii opoziției de la București sunt în Piața Marii Adunări Naționale. Dodon acuză România că întreține unionismul

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.comLa Chisinau se scandeaza "Unire": Liderii opozitiei de la Bucuresti sunt in Piata Marii Adunari Nationale. Dodon acuza Romania ca intretine unionismul (FOTO, VIDEO) UPDATEFoto: Captura video Privesc.eu