Archive

January 16th

Borșenii aplică legea! Au început cu executarea Primăriei! Descătușăm statul de drept cu executorul și jandarmii!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și nostra silva.ro

 Composesoratul Borșa a executat Primăria Borșa! 

Practic, după 16 ani, de la emiterea unei hotărâri judecătorești definitive în favoarea composesoratului Borșa, s-a ajuns ca ”mafia din Borșa” să fie învinsă de oamenii simpli, după ce, aceștia s-au judecat ani de zile cu primăria respectivă, care, prin primar a refuzat punerea în posesie Composesporatului, cu 17 000 de hectare de pădure.

Executată silit Primăria Borșa a descoperit brusc statul de drept! 

January 13th

In memoriam Cristina Țopescu: Jurnaliștii sunt și ei oameni cu dramele lor

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și sanda nicola face book

 Jurnalista Sanda Nicola a scris un text emoţionant în care a povestit o ultimă întâlnire pe care a avut-o cu jurnalista Cristina Ţopescu şi deplânge faptul că televiziunile „nu au mai avut loc pentru ea.

January 10th

La Repubblica: Amazonul Europei se află în România. Victima unei defrișări sălbatice, jafurile nu se opresc. Par relatări din Brazilia președintelui suveran Jair Bolsonaro

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Este considerată plămânul Europei, însă pentru lobby-urile tolerate de cine guvernează acest lucru nu contează, motiv pentru care ucid gărzi forestiere şi comit violențe împotriva ecologiștilor pentru a continua să îl distrugă. Daune înfricoşătoare aduse mediului – și nu numai – într-o țară care este și membră a UE și NATO și care primește fonduri substanțiale de la Bruxelles, scrie publicația La Repubblica, citată de Rador.

January 9th

Șieu: Consilierul Roxana Pașc - PROPUN DESFIINȚAREA CONSILIIOR LOCALE. Dați primarilor puteri nelimitate!

redactia@ziarul-bn.ro

 Bătaia de joc la adresa cetățeanului ia proporții noi în 2020! Pentru început mafia gunoaielor, mafie care și-a adjudecat primarii obedienți cu ajutorul șefulului CJ Radu Moldovan, șef al ADI deșeuri, scumpesc prețul colectării. Și toate astea în contextul în care, România a intrat în procedură de infringement tocmai din cauza colectării de-a-mpixul a resturilor menajere!

January 2nd

”Eu am vândut pământul țării” Documentar incredibil despre jaful din păduri, însăilat peste o piesă de teatru!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și nostra silva.ro

 NE-AȚI VÂNDUT ȚARA NU ȘI NEAMUL!”
,,Acești romani fantastici ”sunt românii care incă mai luptă pentru recuperarea pământurilor lăsate mostenire din neam in neam.Pentru că această piesă reușește să pună în scenă realitatea cruntă a înstrăinării pământurilor strămoșești,începe ușor să se simtă eliminarea piesei ,un ,,sabotaj‘‘ discret al distribuției piesei pe unele dintr scenele teatrelor românești.
De ce?Pentru că se incearcă trezirea la realitate,altfel vom ajunge sa fim ,,vânduți cu toții”

December 28th, 2019

30 de ani de democrație: Documentar Recorder

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și recorder.ro

 La finalul Revoluției din decembrie 1989, Ion Caramitru a încheiat transmisia TVR spunând aceste cuvinte: „Să ne bucurăm, vin zile fericite!”. După 30 de ani, ne-am dorit să facem un film despre cum au fost, de fapt, zilele care au urmat.

Despre toate reușitele, dezamăgirile și speranțele care ne-au ajutat să mergem înainte. Despre momentele în care am fost temători și despre cele în care am fost un popor curajos. Despre cum s-a transformat România în toți acești ani.

December 26th

Mărișelu: Slobozi-ne gazdă-n casă! Festival național de colinde și obiceiuri de iarnă, ediția a VIII-a

redactia@ziarul-bn.ro
preluare face book părintele Aurelian Poptean

 Îmbucurător efortul preotului paroh de la Mărișelu, județul Bistrița-Năsăud de a menține enoriașii conectați la Cer prin tradiții. Căci asta face părintele Aurelian Poptean în acești ani de disoluție spirituală, de analfabetism ”organizat”, în care creierele au fost spălate, de atâtea ori...Ține, aproape cu dinții, sufletele sătenilor de la Mărișelu lipite de Cer prin facilitarea evadării în tradiții, prin deschiderea minții acestora către Timpul Ceriului! 

December 24th

Silent Night - André Rieu

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Crăciun Fericit!

December 22nd

Revoluția continuă! Familia pe care România a băgat-o în mormânt!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și adevărul.ro

 

Familia pe care România a băgat-o în mormânt. Comuniştii au ucis-o pe mamă de tânără, pe tată l-au băgat la puşcărie, fiul a fost omorât de corupţi

 

 Un documentar care prezintă istoria incredibilă a unei familii de români greu încercată de regimurile care au condus România în ultimii 50 ani a fost realizat recent de jurnaliştii de la Passport Productions.