Archive

April 4th, 2020

Ordonanța militară 7: Personalul medical, ținut în țară. Încă o localitate intră în carantină, zboruri suspendate cu alte 9țări

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat sambata masurile din a 7-a ordonanta militara emisa de pe 16 martie, cand a fost decretata in Romania stare de urgenta. O noua lcoalitate intra in carantina totala, zboruri cu alte 9 tari sunt suspendate pentru 14 zile si sunt luate masuri suplimentare pentru transportatori, astfel incat acestia sa poata continua activitatea in conditii de siguranta.

Legea Alinei Gorghiu un OUG 13 ascuns și mai grav! Spune Ana Birchal

redactia@ziarul-bn.ro
preluare epoch times.ro

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, a criticat vehement proiectul de lege pro-condamnaţi iniţiat de senatoarea PNL Alina Gorghiu, pe care l-a catalogat drept "un OUG 13, ascuns şi mai grav".

April 2nd

Alex Dima: Trebuie să îi schimbăm și să ne schimbăm! Ca să scăpăm!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare alex dima face book

 Un profund sentiment de furie. Asta simt.
De cateva zile tin legatura cu medici din spitale. Unii sunt speriati, sunt epuizati, nu au proceduri, echipamente de testare.

Suntem in aceasta situatie din cauza unor imbuibati, slugi, spagari, lacomi, hoti, netrebnici si nemernici!

Ii vedem, ii stim si acceptam de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sanatate. Opresti, fluturi, dragneni, ponti, melescani, basesti, fireni, nastaseni, tariceni, iohannesieni, orbani si lista asta nu se mai termina.

April 1st

STOPAȚI TĂIERILE DE PĂDURI PE PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare mihai goțiu face book

Scrisoare deschisă adresată președintelui României, prim-ministrului și ministrului Mediului de către parlamentarii USR

Stimate domnule președinte Klaus Iohannis,
Stimate domnule prim-ministru Ludovic Orban,
Stimate domnule ministru al Mediului Costel Alexe,

Dispuneți STOPAREA tăierilor de păduri pe perioada stării de urgență! Nu lăsați hoții de lemne să profite de pe urma epidemiei de coronavirus. Mai mult ca niciodată, avem nevoie de plămânii verzi ai acestei țări! Pentru situații excepționale avem nevoie de decizii excepționale.

March 30th

DRAMATIC. UN ÎNTREG JUDEȚ RĂMÂNE FĂRĂ SPITALE! Domnilor Tătaru, Arafat, Orban, când începeți TESTAREA MEDICILOR? Întrebarea este adresată de senatorul USR Goțiu!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare mihai goțiu face book

 Cum de ați testat sute de parlamentari și primari fără simptome și fără contact direct (unii chiar de două ori!) și nu testați medicii din prima linie a luptei cu epidemia?

Un Plan Marshal făcut de Europa, pentru Europa!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Traian Băsescu face book

Fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu somează Guvernul României să ceară bani CE pentru salvarea economiei românești, dar și pentru investiții, argumentele acestuia fiind data limită impusă de UE pentru finananțarea cererilor statelor membre, 31 dec 2020!

Vezi ce prevede Ordonanța Militară nr 4!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

 
Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat au susţinut declarații de presă în care au fost anunțate noile prevederi ale Ordonanței nr. 4. ” Sunt măsuri dure, poate cele mai dure pe care le-a avut România în ultimii 30 de ani „, a spus ministrul Vela.

Iată ce cuprinde Ordonanța Militară nr. 4

March 28th

Virusul covid 19: marele agent al egalizării sociale, spunea Madonna într-un clip filmat în cadă, goală, înconjurată cu petale de trandafiri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare adevărul și you tube.com

 Madonna (61 de ani), supranumită „regina muzicii pop“, a vorbit despre coronavirus în timp ce se filma fiind în cadă, goală, mărturisind că este trist faptul că mor oameni, însă este minunat pentru că acest context ne-a făcut egali ţinând cont că se pot îmbolnăvi atât cei săraci, cât şi cei bogaţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Video viral cu o mamă din Israel revoltată: „Dacă nu ne ucide coronavi... Sfaturile ducilor de Sussex în contextul epidemiei de coronavirus: „Ex... VIDEO Bono, baladă-omagiu pentru victimele coronavirusului din Italia....

March 28th

… despre apocalipsele mari și mici. Cum s-a gripat creștinismul cu un virus chinezesc

redactia@ziarul-bn.ro
preluare alin fumurescu de pe blogul lui de om


… pentru că a fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti, o vreme în care oamenii încă se gândeau la moarte. La moartea lor, personală. A fost odată, ca niciodată, o vreme în care asta îi deosebea pe oameni de animale – cunoașterea faptului că vor muri. Iar ăsta era un gând care îi punea pe gânduri.

Bill Gates rupe tăcerea! Ce se află în spatele CORONAVIRUSULUI? Există un scop!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare capital.ro

 Avertismentul lui Bill Gates
Pentru a ajuta prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului, Bill Gates a donat 100 de milioane de dolari.

„Eu cred cu tarie ca exista un scop spiritual in spatele unei situatii, indiferent ca noi o catalogam buna sau rea.

Vreau sa va impartasesc parerea mea despre ceea ce ne face cu adevarat acest CORONA/COVID-19.