Archive

August 2nd, 2020

Rodna: Echipa faptelor penale de la primărie a pus de un triplu conflict de interese și o delapidare de fonduri europene! Asta pentru început! Primarul de Sângeorz Băi este mic copil pe lângă baștanii Grapini și Partene!

Florica Dura

 Echipa faptelor penale la Rodna! Dublu conflict de interese la primar, conflict de interese la viceprimar! Și, posibil grup infracțional organizat cu delapidare de subvenții din fonduri europene!
Material de lucru pentru DIICOT, DNA, OLAF și Laura Codruța Kovesi, adică EPPO!

La început a fost o turmă de capre, apoi un dublu conflict de interese. Portret de baron pesedist, cu tupeu: Valentin Grapini și minciunile furăciunilor sale!

August 1st

Mafia lui Ceaușescu și războiul de capturare a statului după ’89. Rechinii au scăpat în acvariul cu peştişori. Unde au ajuns banii lui Ceaușescu? Interviu (III)

redactia@ziarul-bn.ro
preluare spotmedia.roUn interviu revelator luat de jurnalista IOANA ENE DOGIOIU

Mafia lui Ceaușescu și războiul de capturare a statului după ’89. Rechinii au scăpat în acvariul cu peştişori. Unde au ajuns banii lui Ceaușescu? Interviu (III) Foto: Facebook/Madalin Hodor

Micul Baloo de Călimani, repetă scena cunoscută din Cartea Junglei!?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Zici că a mai văzut scena și că, este la repeție, pentru o reprezentație ”filmată”!

July 30th

Turism pe pâine, episodul II. Tihuța și Colibița: stațiuni climaterice de peste 100 de ani!

Florica Dura

 Turism pe pâine, episodul II
Tihuța și Colibița, stațiuni climaterice de peste 100 de ani!

July 29th

Cristina Iurișniți: Susțin alianța de dreapta la Năsăud!

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

Așa cum am mai spus în calitate de vicepreședinte al filialei județene a Uniunii Salvați România și deputat de Bistrița-Năsăud, susțin și salut constituirea alianței partidelor de dreapta la nivelul județului nostru, ca o alternativă reală și benefică pentru cetățeni la actuala administrație locală defectuoasă a PSD și a acoliților săi, care pe parcursul ultimilor patru ani s-au rupt total de oameni și de nevoile lor.

July 28th

Turist german omorât de trăsnet în Munții Rodnei!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și timponline.ro

 Salvamontiști din Bistrița-Năsăud și Maramureș, jandarmii montani și SVSU Romuli au intervenit luni seară în Munții Rodnei unde 17 turiști au fost surprinși de vremea nefavorabilă. A fost solicitat și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Unul dintre cei aflați pe munte a fost lovit de trăsnet în zona Tarnița la Cruce, aflată la aproape 2.000 de metri altitudine, punct de intersecție a mai multe trasee.

July 26th

Turism pe pâine, episodul I. Valea Vinului. Legenda continuă!

Florica Dura


Valea Vinului a fost și este încă un loc magic. Cineva a identificat acel loc și a început să construiască niște case de oaspeți, după model austriac. Se întîmpla în 1849 și acea persoană era un conte maghiar. Citez din prefața la ”Cartea de la Valea Vinului”, editura Junimea, Iași, 2016, coordonator Florica Dura. N.N.

July 25th

Noi de ce nu putem trăi din turism? Se întreabă deputatul de BN Cristina Iurișniți

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă USR BN

 Elvetia trăiește din turism! Noi de ce nu reușim să punem la punct infrastructura rutieră și hotelieră din turismul românesc? De ce nu susținem prin invatământul profesional dual formarea tinerilor în această industrie, inclusiv prin fondurile europene care vin acum de la Bruxelles?

July 24th

Mușamalizarea secolului- adevărul ascuns de Partidul Comunist Chinez

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Peste jumătate de milion de oameni morți - și asta este doar ceea ce se poate confirma. Mâinile cui sunt pătate cu sângele lor?

Cât de mult știa Partidul Comunist Chinez (PCC) despre virus înainte de a spune lumii? Cât a ascuns? Ce ce a dus cu adevărat la această criză care a devastat economiile și a provocat suferințe în masă în întreaga lume? Și ce se poate face?

July 20th