Archive - 2020

Data
 • Toate
 • Ian
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Mai
 • Iun
 • Iul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Noi
 • Dec

Februarie 18th

Ungaria preia din atribuțiile statului român în Transilvania. A declarat Asztalos Csaba pentru HotNews.ro

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 Ungaria preia, în mod indirect, din atribuțiile statului român și „construiește o identitate națională pe un teritoriu, adică într-un bazin carpatic, care depășește granițele de stat”, a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă, șeful Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Asztalos Csaba.

Februarie 17th

Costel Alexe: Cele mai mari hoții de păduri în ultimii 2 ani au fost în Maramureș, Bistrița Năsăud și Sibiu. Pe mandatul lui Deneș tăierile ilegale în BN au crescut cu 24%

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro și epoch times.ro

Costel Alexe, propus ministru al Mediului în guvernul Orban 2, a primit aviz negativ în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, potrivit G4Media.ro, care a transmis cele mai importante momente ale audierii.

 

Votul pentru învestirea lui Costel Alexe în funcția de ministru al Mediului în Guvernul Orban 2: 15 voturi „pentru”, 17 voturi „împotrivă”, o abținere. Avizul consultativ al comisiilor parlamentare este negativ

Februarie 12th

Deneș a stat 4 ore la DIICOT la o interogare pe tema dezastrului din păduri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Ioan Deneș, audiat la DIICOT
Senatorul Ioan Deneș, ultimul ministru PSD al Mediului, a fost audiat azi la DIICOT timp de patru ore în cazul mușamalizării informațiilor despre tăierile reale din pădurile noastre.

Datele provin din Inventarul Forestier Național (IFN) și arată că o pădure de două ori mai mare decât suprafața Capitalei a fost doborâtă ilegal în fiecare an din ultimul deceniu. Citește investigația RISE aici: https://bit.ly/2tPlpFd

Februarie 10th

Oscar 2020, pe covorul roșu: rochii, accesorii, și nu numai!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Covorul roşu al galei de decernare a premiilor Oscar a fost scena unei defilări de modă în care vedetele şi-au afişat ţinutele ”glamour”, prin intermediul cărora au transmis, în unele cazuri, şi mesaje de actualitate, informează AFP.

Rochiile roz şi negre au fost vedetele serii, la care s-au adăugat câteva coliere îndrăzneţe. În unele cazuri, ţinutele au sfidat orice încercare de clasificare, scrie g4media

Februarie 8th

Românii au talent: Golden Buzz pentru ucraineanul Ghennady KACHENKO-PAPIZH

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Fără comentarii!

Februarie 6th

Ce nu s-a văzut la TV în ziua când Guvernul Orban a picat!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și HotNews.ro

Un fost premier a încercat să se urce pe un scaun, un fost ministru al Educației a filmat votul cu telefonul, un parlamentar fost-șofer al unui pușcăriaș s-a amuzat copios în timpul ședinței, un pesedist s-a jucat pe telefon, în timp ce mai mulți parlamentari liberali au bătut cu palmele în băncuțe. La final, un alt fost premier a ținut o ședință de Guvern.

Un reportaj marca HotNews

Februarie 2nd

Roxana Pașc pune o întrebare hamletiană în problema gunoaielor: Este ADI pe statul de plată al Supercoom sau este plătit din banii UAT-urilor?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare face book roxana pasc

 Consilierul Roxana Pașc merge mai departe în bătălia gunoaielor. În timp ce aproape toți aleșii locali din cele 62 de UAT-uri din județul Bistrița- Năsăud au preferat să facă pe placul comenzilor președintelui CJ BN Radu Moldovan, aflat temporar și la cârma ADI Deșeuri și, au votat, fără să se gândească la contribuabili, mărirea taxei de ridicare a deșeurilor, aspect care favorizează societatea comercială, la Șieu, majoritatea aleșilor locali, convinsă de argumentele lui Pașc a votat altceva.

January 31st

Este oficial: Guvernul Orban reia procedura pentru înscrierea Roşiei Montane în UNESCO

redactia@ziarul-bn.ro
preluare epoch times.ro


Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că reia procedura pentru înscrierea sitului Roşia Montană în Patrimoniul mondial UNESCO.

January 27th

SE MIȘCĂ ȚARA PENTRU ROȘIA MONTANĂ!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare de pe rețeaua Face book

 Declic a anunțat că peste 10.000 de cetățeni i-au transmis premierului Ludovic Orban solicitarea de reluare ACUM a procedurilor de includere Roșiei Montane în UNESCO. După 1 februarie va fi prea târziu (nu mai explic, iar, de ce, găsiți argumente în postările anterioare), scrie senatorul USR Mihai Goțiu pe pagina de facebook.

January 16th

Borșenii aplică legea! Au început cu executarea Primăriei! Descătușăm statul de drept cu executorul și jandarmii!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și nostra silva.ro

 Composesoratul Borșa a executat Primăria Borșa! 

Practic, după 16 ani, de la emiterea unei hotărâri judecătorești definitive în favoarea composesoratului Borșa, s-a ajuns ca ”mafia din Borșa” să fie învinsă de oamenii simpli, după ce, aceștia s-au judecat ani de zile cu primăria respectivă, care, prin primar a refuzat punerea în posesie Composesporatului, cu 17 000 de hectare de pădure.

Executată silit Primăria Borșa a descoperit brusc statul de drept!