Archive - Mar 2020

Data

March 28th

Virusul covid 19, marele agent al egalizării sociale, spunea Madonna într-un clip filmat în cadă, goală, înconjurată cu petale de trandafiri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare adevărul și you tube.com

 Madonna (61 de ani), supranumită „regina muzicii pop“, a vorbit despre coronavirus în timp ce se filma fiind în cadă, goală, mărturisind că este trist faptul că mor oameni, însă este minunat pentru că acest context ne-a făcut egali ţinând cont că se pot îmbolnăvi atât cei săraci, cât şi cei bogaţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Video viral cu o mamă din Israel revoltată: „Dacă nu ne ucide coronavi... Sfaturile ducilor de Sussex în contextul epidemiei de coronavirus: „Ex... VIDEO Bono, baladă-omagiu pentru victimele coronavirusului din Italia....

March 28th

… despre apocalipsele mari și mici. Cum s-a gripat creștinismul cu un virus chinezesc

redactia@ziarul-bn.ro
preluare alin fumurescu de pe blogul lui de om


… pentru că a fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti, o vreme în care oamenii încă se gândeau la moarte. La moartea lor, personală. A fost odată, ca niciodată, o vreme în care asta îi deosebea pe oameni de animale – cunoașterea faptului că vor muri. Iar ăsta era un gând care îi punea pe gânduri.

Bill Gates rupe tăcerea! Ce se află în spatele CORONAVIRUSULUI? Există un scop!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare capital.ro

 Avertismentul lui Bill Gates
Pentru a ajuta prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului, Bill Gates a donat 100 de milioane de dolari.

„Eu cred cu tarie ca exista un scop spiritual in spatele unei situatii, indiferent ca noi o catalogam buna sau rea.

Vreau sa va impartasesc parerea mea despre ceea ce ne face cu adevarat acest CORONA/COVID-19.

March 26th

Copiii indigo.Teoria uluitoare a noii rase umane cu puteri paranormale

redactia@ziarul-bn.ro
preluare realitatea.net

 "Copiii indigo" au fost denumiți așa după culoarea aurei pe care o poartă, dar și pentru că această nouă rasă umană are idealuri mărețe pe planeta Pământ, spun promotorii teoriei esoterice.

Idealurile acestor copii sunt de ordin spiritual și doar cu ajutorul copiilor indigo lumea materialistă se poate schimba într-un în care valorile morale și spirituale sunt culmile spre care trebuie să viseze oricine.

Paul Goma- In Memoriam. Fragment din interviul făcut de Marilena Rotaru în 1996

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Mulțumim! 

March 25th

Paul Goma a murit din cauza infectării cu coronavirus

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro


Mariana Sipoș, biografa lui Paul Goma și confidenta disidentului în ultima parte a vieții, anunță într-un comunicat remis G4Media.ro că Paul Goma (84 de ani) a murit în noaptea din 24 spre 25 martie din cauza infecției cu coronavirus. Scriitorul era internat într-un spital parizian.

Comunicatul integral:

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo: China ascunde informaţii despre coronavirus

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

 Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a adus noi critici Chinei cu privire la felul în care a gestionat informaţiile privind noul coronavirus şi a acuzat Partidul Comunist că ascunde in continuare informaţii, scrie Mediafax.

Într-un interviu acordat postului de radio Washington Watch, Pompeo a repetat acuzaţiile anterioare conform cărora Beijingul întârzie intenţionat să împărtăşească informaţii despre virus cu restul lumii.

Potrivit secretarului de stat american, prin această atitudine, Partidul Comunist a pus în pericol oamenii din întreaga lume.

March 25th

Soluţia unui milionar român pentru depăşirea crizei economice: „Tăiaţi pensii speciale, daţi pauză de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite”

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

 Soluţia unui milionar român pentru depăşirea crizei economice: „Tăiaţi pensii speciale, daţi pauză de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite“.

Milionarul bănăţean Romeo Dunca, cel care a înfiinţat una dintre cele mai mari firme de transport din România, lansează un avertisment dur pentru perioada care urmează.

March 23rd

Iohannis: Aveți grijă de părinți și bunici, dar de la distanță! Urmează săptămâni critice

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Presedintele Klaus Iohannis a facut, luni, un nou apel la populatie sa stea in casa si sa respecte masurile luate de autoritati, pentru a impiedica raspandirea coronavirusului.

Seful statului a subliniat ca toate datele arata ca noul coronavirus poate fi letal intr-o proportie mult mai mare pentru persoanele in varsta fata de cele tinere si le-a cerut acestora sa evite deplasarile si sa nu se expuna unui risc urias.

Apropos de chinezi! Profesorul Păunescu îi acuză pe chinezi că au furat tehnologia de vaccin anti-coronavirus elaborată la Timișoara!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

Ca să vezi la ce se mai pretează chinezii: după ce au exportat coronavirusul în toată Lumea s-au apuca și de furat rezultatele cercetătorilor. Ale celor din Timișoara, știm deja: Nota red