Archive - 2024

May 12th

Scriitoarea și jurnalista Florica Dura s-a înscris în cursa electorală pentru Primăria Mărișelu, din partea USR!

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

 Preluăm de pe profilul de face book a scriitoarei și jurnalistei Florica Dura, consilier local din 2020, din partea USR.

Nemo și The Code au câștigat Eurovision 2024 pentru Elveția

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Muzică!

May 11th

Poezia poate salva lumea? Răspuns: Poezia ca și rugăciunea te ferește de probleme mentale grave și da, poate salva lumea!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Conferinţa „Poate poezia salva lumea?” cu Ana Blandiana, la Târgul de carte Alba Transilvana: Poezia era o formă de supravieţuire mentală, o formă de a nu înnebuni, de a nu-ţi pierde condiţia umană

Scriitoarea Ana Blandiana a prezentat, în cadrul unei conferinţe intitulată „Poate poezia salva lumea?”, susţinută vineri seara la Târgul de cArte Alba Transilvana, trei momente în care oamenii au recurs la poezie ca la o salvare, relatează Agerpres.

May 10th

Anchetă Recorder: Castelul din Carpați

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 detalii în clipul atașat și preluate de pe you tube.com

 

Grupuri de interese formate din demnitari ai statului român și interpuși pe numele cărora se adună banii. Protecție politică de la vârful celor mai importante instituții. Averi prea mari ca să mai încapă între granițele țării, ascunse în proprietăți imobiliare din Vestul Europei.

April 15th

Dinozaurul Gheorghe Onul nu mai este agreat de PSD pentru al optulea mandat de primar, la Salva?! Dovedit turnător la securitatea lui Ceaușescu, Onul, prin manevre bolșevice a ajuns președinte la UCGN

redactia@ziarul-bn.ro

Gheorghe Onul, primar de șapte mandate la Salva, a fost scos de PSD din Primăria Salva, prin faptul că nu va mai fi susținut la alegerile din 9 iunie, candidat al PSD!

March 11th

Agent Green continuă prezentarea jafului din Parcul Național Munții Rodnei: astăzi ceva de cascadorii râsului? Sau plânsului?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Cine de la PNMR a dat avizele? Cusătoreasa șefă? Sau cine?

March 9th

VICTORIE ISTORICĂ: România câștigă „procesul Roșia Montană”! Nu vom plăti nicio despăgubire. Rămânem cu aurul, cu banii și fără cianuri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziariștii.ro

 Bocitoarele de serviciu, în frunte cu premierul Marcel Ciolacu și ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, s-au făcut de râs: România nu va plăti niciun fel de despăgubire companiei canadiene Gabriel Resources în cazul Roșia Montană, deși i se cereau până la 6,7 miliarde de dolari! Dimpotrivă, va primi 1,4 milioane de dolari – cheltuieli de judecată.

March 6th

Băsescu despre Ioahannis și despre faptul că președintele rus poate cuceri Transnistria într-o noapte, dar nu o poate ține nici trei zile!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Posturile din UE sunt date deja! Singura funcție pentru care se poate bate este la NATO! Împotriva lui Rutte!

Rutte urăște România și nu trebuie să ajungă secretar general la NATO!

March 4th

Agent Green continuă serialul jafului din Parcul Național Munții Rodnei! Ep. IV

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 detalii în clipul atașat!