Archive - Ian 24, 2012

Rugăciune pentru România

Primim la redacţie

 

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne mântuieşti pe toţi, cu sufletele pline de evlavie, Ţie astfel ne rugăm:

Grune Woche – Săptămîna Verde la Berlin

preluare ecomagazin.ro

Capitala Germaniei, Berlin, gazduieste, in perioada 20 – 29 ianuarie a.c., Expozitia Internationala pentru Alimentatie, Agricultura si Horticultura “Saptamana Verde”, eveniment la care Romania participa, ca stat partener. La actuala editie a celei mai importante expozitii din lume cu un asemenea profil vor participa peste 1.600 de companii din 53 de tari, in 26 de pavilioane care ocupa, in total, 115.000 de metri patrati.

FMI: Pensiile şi salariile din România ar trebui majorate în 2012! Boc: Deocamdată, nu avem bani pentru astfel de creşteri

redactia@ziarul-bn.ro


Autoritatile de la Bucuresti ar trebui sa aiba in vedere cresteri de pensii si salarii in anul 2012, fie ele si modeste, se arata intr-un raport al Fondului Monetar International (FMI).

24 Ianuarie

preluare you tube

 Cunoscută drept Unirea Mica, ziua de 24 ianuarie reiterază data din 1859, dată la care Alexandru Ioan Cuza a fost ales domnitor în ambele Principate Româneşti:Moldova şi Ţara Românească.