Archive - Ian 28, 2012

ACTA - documentul care ar putea schimba lumea. România, în mijlocul celei mai mari controverse la nivel mondial: cenzurăm Internetul?

redactia@ziarul-bn.ro

Un articol pe care trebuie să îl citiţi.(Nota Red)


Reprezentanţii statelor Uniunii Europene au semnat, joi, o rezoluţie de supunere la vot în Parlamentul European a Tratatului ACTA (Acordul de Luptă Împotriva Contrafacerilor), care îşi propune să protejeze proprietatea intelectuală. Este o formă extinsă a controversatei legi SOPA din Statele Unite, scrie evz

Foto: evz.ro


 

Mesaj Anonymous pentru România: "ACTA ne va îngrădi libertatea de exprimare, minţile şi dreptul de a trăi pe această planetă"

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Comunitate de hackeri a postat un nou clip pe YouTube intitulat "Anonymous message to Romania 2 - ACTA".

"Salutări, cetăţeni ai României. Noi suntem Anonymous.

În timp ce protestele voastre au început să scadă din cauza vremii urâte şi politicienii voştri îşi continuă circul pe ecranele televizoarelor voastre, Parlamentul European a semnat tratatul ACTA. Acesta va impune o dictatură pe internet. Fiecare aspect al activităţii voastre pe Internet va fi monitorizată. Trebuie să acţionaţi acum.

Cod galben de ger - pîna vineri 3 februarie; temperaturile coboară pîna la minus 25 grade

redactia@ziarul-bn.ro

 Cod galben de ger, pana vineri 3 februarie; temperaturile coboara pana la minus 25 grade


Meteorologii au emis sambata dimineata o atentionare cod galben de ger, valabila pana pe 3 februarie, care vizeaza intreaga tara, cu exceptia judetelor vestice Satu Mare, Bihor, Arad, Timis si Caras-Severin.