Archive - Mar 17, 2012

OMS avertizează: “este sfîrşitul medicinei moderne”. În curînd şi o banală răceala ne va putea ucide

redactia@ziarul-bn.ro
Preliare razbointruncuvint

 OMS avertizeaza: “este sfarsitul medicinei moderne”. In curand si o banala raceala ne va putea ucide, scrie războiintruncuvint peluînd Protv.

Gradina secretă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Republica Moldova are preşedinte după doi ani de criză politică! Nicolae Timofti, ales preşedinte în Parlamentul de la Chişinău * Timofti: Voi apăra puterile din stat, conform Constituţiei * Preşedintele Băsescu l-a felicitat telefonic imediat după anunţ

redactia@ziarul-bn.ro

Nicolae Timofti, candidatul Aliantei pentru Integrare Europeana, a fost ales presedintele Republicii Moldova in Parlamentul de la Chisinau. Alegerea sa pune punct unei crize politice care a durat mai bine de doi ani.

Bistriţa, capitala Earth Hour 2012. Andrei Moldovan - “mâhniri” şi “erezii”. Percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri. Palatul de Justiţie este prea mic pentru magistraţii bistriţeni

redactia@ziarul-bn.ro

www.citynews.ro 

E OFICIAL: Bistriţa, capitala Earth Hour 2012


Mobilizarea exemplară a bistriţenilor, care în opt ore au adunat peste 16,7 tone de PET-uri, a fost cu mult peste aşteptările organizatorilor World Wide Fund for Nature, care a desemnat municipiul Bistriţa "Capitala Earth Hour 2012".

Pe pagina de Facebook a WWF, reprezentanţii organizaţiei spun: "Ne înclinăm în faţa bistriţenilor, care au dat dovadă de o mobilizare de neimaginat! Felicitări Bistriţa, Capitala Earth Hour 2012!!!".

Ekaterinburg: Oraşul pietrelor preţioase

preluare Russia Today

Al patrulea oraş ca mărime din Rusia, aflat pe graniţa naturală între cele două continente, Asia şi Europa este Ekaterinburg. Situat în munţii Urali, foarte bogaţi în pietre preţioase şi semipreţioase, oraşul este casa celor mai renumiţi bujutieri. Dar, în ciuda zonele din jurul oraşului pline cu pietre preţioase, meşteşugari locali depind încă de importul de pietre pretioase din străinătate, potrivit reportajului Rissia Today.