Archive - Iul 2012

July 30th

BEC, rezultate oficiale parţiale ale referendumului: Prezenţa la vot a fost de 46,23%, după centralizarea a 99,97% din secţii. Rezultatele definitive, prezentate probabil miercuri

redactia@ziarul-bn.ro

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat luni, la ora 14:00, rezultatele finale dupa numaratoarea integrala a voturilor. 

Meteo: Instabilitate atmosferică accentuată, valabilă marţi şi miercuri

redactia@ziarul-bn.ro

 Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informate meteorologica de instabilitate atmosferica accentuata in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, precum si in zona montana, valabila in intervalul marti, 31 iulie ora 10:00 - miercuri, 01 august ora 21:00, potrivit ANM.

Foto: ANM

July 29th

România, o criză politică ce îngrijorează Europa - cronologia evenimentelor (AFP)

Cronologia evenimentelor care au condus la referendumul de destituire a presedintelui roman Traian Basescu si la criticile Comisiei Europene impotriva majoritatii de centru-stanga, realizata de AFP si preluată de HotNews.ro

Clipul zilei - Vangelis - Antarctica

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Criza ar putea lăsa pe drumuri mii de muncitori din industria auto a Europei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare Russia Today

Industria auto din Europa se loveşte un problemă dură. Incetinirea vanzarilor auto ar putea duce la o oprire a liniilor de producţie ale unora dintre ţările producătoare auto de top din UE şi ar putea scoate în stradă mii de muncitori, transmite Russia Today.

Jocurile Olimpice Londra 2012 - Proiecţii luminoase pe Westminster

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

July 25th

Clipul săptămînii: Vara nu votez. Boicotez!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Acest clip este un pamflet si va fi tratat ca atare. Piesa muzicală originală pe care a fost însăilat pamfleul Boicotez, aparţine lui Conect-R, "Vara nu dorm",  şi a mai fost folosită ca suport melodic pentru Imnul Bac-ului.

July 24th

Lose-lose. O ieşire

preluare Mihnea Măruţă de pe oradecluj.ro

 

Medalie de aur pentru un elev de la CN Rebreanu

redactia@ziarul-bn.ro
Primim la redacţie

 Rareş Buhai, elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu din Bistriţa, a obţinut un rezultat excepţional la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară Tuymanda, desfăşurată în perioada 12-20 iulie 2012, în Yakutsk (Republica Saka, Federaţia Rusă). Acesta a reuşit să obţină punctajul maxim, 800 de puncte din 800 posibile. Rareş Buhai s-a clasat astfel pe primul loc şi a primit medalia de aur absolut. Profesorul pregătitor al elevului este Constantin Gălăţan.

Clipul zilei: Relaxare pe sunet de valuri

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube