Archive - Dec 9, 2019

Data

Iohannis: Îmi doresc ca primarii să fie aleși în două tururi. Asumarea răspunderii, o abordare rezonabilă!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com

 Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca isi doreste alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, iar asumarea raspunderii Guvernului pe o astfel de lege este "o abordare rezonabila".

Update: reluarea la cerere a temelor sensibile. Sântioana: Căminul cultural ” pregătit” pentru a deveni un Colectiv 2 ?! Mafia PSD lovește grănicerii!

Florica Dura

 Sătenii din Sântioana, comuna Mărișelu, Bistrița-Năsăud au trecut la mustață pe lânga o nenorocire pusă la cale de mafia PSD din Primăria Mărișelu, primărie de care aparțin administrativ.

Oamenii s-au trezit înainte cu puțin timp de Crăciun că, mai marii de la primărie au dat în lucru reabilitarea Căminului Cultural din localitate, dar ce să vezi, era o cursă, care dacă nu ar fi fost descoperită și scoasă la iveală de noi, cu ajutorul unora dintre bărbații satului, ar fi putut genera o nenorocire comparabilă cu celebrul de acum, din păcate, caz Colectiv.

Șieu: Acțiune de intimidare pe toate fronturile? Update: Fibra optică te blochează în curte! Astăzi Roxana Pașc!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare facre book roxana pasc

 Iată cum lucrează PSD-ul! Prin prieteni! Acțiune de intimidare la adresa Roxanei Pașc, Șieu, 9 decembrie 2019!
Roxana Paşc -preluare face book

‼După cum se știe,românul este un om harnic. Recent am constatat că luna preferată de lucru a tuturor este decembrie .Motivele ne scapă(uneori ).
De la această regulă nu face exceptie nici RCS-RDS ul .