Archive - Apr 2022

Data

April 29th

Bombe nucleare și raiuri...analizate la Ora de veghe

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și epoch times.ro

 O emisiune pe care trebuie să o vedeți! 

April 23rd

Breaking Fake News: Despre „imperiul răului” şi Holodomorul anilor ’30 (@TVR1)

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Ediţia emisiunii Breaking Fake News, difuzată miercuri, 20 aprilie, la #TVR1, când Marian Voicu l-a avut invitat pe Ioan Stanomir, profesor la Universitatea din București.

April 20th

După eșecul de la New York, USR îl cheamă pe ministrul Turismului în Parlament pentru explicații

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 USR îl cheamă în Parlament pe ministrul Turismului să dea explicații pentru modul dezastruos în care România a fost promovată la Târgul de Turism de la New York.
Este inadmisibil că ministerul a alocat 8.000 de dolari din bani publici pentru a prezenta potențialul turistic al României cu o perdea neagră, două mese și câteva foi A4 scoase la imprimantă.
Românii au dreptul să știe de ce din banii lor s-au alocat 8.000 de dolari pentru o asemenea prezentare rușinoasă, pe ce criterii și cine se face responsabil de organizarea standului.

April 19th

Alecu Reniță: Răspuns unei „savante” îndrăgostite de Putin

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziariștii.ro

 Ne îndemnaţi, din capitala Ţării, din Bucureşti, să-i lăsăm pe ruşi în pace şi să scriem despre ce se întâmplă în Palestina. La Chişinău cunoaştem foarte bine narativele şi tezele propagandei ruseşti: le simţim mirosul urât de la mare distanţă, fiindcă le auzim zilnic de peste 200 de ani, din mai 1812, când Rusia a rupt Moldova istorică în două, obligându-ne să declarăm în cor că ne-au „eliberat şi ne-au făcut oameni”.

April 15th

Un pastor ucrainean a dezbrăcat sutana și conduce civilii ucraineni în război: Suntem gata să murim pentru țara noastră, spune el!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Președintele Zelenski este eroul său și a luat exemplul acestuia pentru a apăra Ukraina!

Ukrainian pastor Oleg Magdych speaks from his car in Kyiv about defending his country as Russia invades - Via Newsmax's 'National Report.'

Primii parlamentari români care au ajuns la Kiev sunt îngroziți ce cele văzute...

redactia@ziarul-bn.ro
preluare podcast USR you tube.com

 Primii demnitari români care ajung la Kiev de la începutul războiului.
La Kiev, Bucha și Irpin.

Camelia Bogdan, judecătoarea exclusă din magistratură spune că în România justiția nu funcționează: interviu pentru Europa Liberă

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Judecătoarea Camelia Bogdan, exclusă din magistratură printr-o decizie definitivă, declară, într-un interviu pentru Europa Liberă, că în România nu există stat de drept și anunță că va ataca la CEDO soluția Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Bogdan a mai spus că în prezent este bursier al Universității George Washington, unde i-a fost oferită ”o bursă de prestigiu” și a beneficiat de sprijinul comunității românești și în special a fundației Ion Rațiu și Romanian United Fund pentru a obține o specializare în Business și Finance Law.

April 13th

Sărăcirea românilor pentru ca PSD PNL să rămână cu mulți bani la buget: Rețeta guvernării

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

 

 

Românii plătesc cei mai mulți bani din Europa pe facturile la energie, după bulgari, raportat la bugetul total al familiei!

14.5% din bugetul unei familii merge pe plata facturilor la energie.

Am fi putut să plătim mai puțin la facturi dacă Guvernul PSD-PNL ar fi redus TVA-ul și accizele la energia electrică, așa cum a propus USR.

21 miliarde lei primește în plus la buget statul român doar din creșterea prețurilor la energie. În plus. Din taxele plătite de noi.

April 9th

8 aprilie: Ziua Internațională a romilor

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

 USR BN s-a alăturat organizațiilor care au celebrat Ziua Internațională a Romilor, în fiecare an, la 8 aprilie, potrivit comunicatului remis presei de organizația 

April 4th

”Să vadă la ce a dus politica de concesii către Rusia în 14 ani”/ Mesajul complet al lui Zelenski despre ”politica indeciziei” Occidentului față de Rusia

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Președintele Volodimir Zelenski i-a invitat pe fostul cancelar german Angela Merkel și fostul președinte francez Nicolas Sarkozy în Bucea, un oraș din regiunea Kiev unde sâmbătă noapte au fost găsiți masacrați sute de civili ucraineni, se arată într-un mesaj publicat pe contul de Telegram al unui consilier al Ministerului de Interne de la Kiev.