Archive - Ian 2023

Data

January 22nd

January 21st

Un băiețel de 7 ani a dat o lecție usturătoare unei clase politice cleptocrate și duplicitare

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Țara aceasta mai are viitor dacă un băiețel de 7 ani poate cutremura conștiințele adormite ale românilor într-un asemenea mod! Doamne ajută!

January 20th

Pădurile din Parcul Național Cheile Bicazului Hășmaș rase de pe fața pământului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Ministrul Mediului, Tánczos Barna, ne-a acuzat că suntem mincinoși, că parcurile naționale sunt protejate. Am mers în parcul național Cheile Bicazului - Hășmaș. Nu ca să ne facem selfie, cum face ministrul când le vizitează. Am filmat hectare de păduri seculare rase la doar câțiva kilometri de Lacul Roșu. Vezi filmul și află cum reușește mafia lemnului să distrugă parcurile naționale, cu autoritățile de partea lor. O anchetă marca DECLIC!

January 18th

Dosar România: Povestea preotului Ciprian Mega

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Preotul orădean Ciprian Mega, regizor premiat anul acesta la Festivalul Internațional de la Moscova pentru filmul „Glasul care strigă în pustie”, a vorbit pentru TVR despre modul în care a ajuns să slujească în Cipru după ce a fost trecut pe „lista neagră” de conducerea Bisericii Ortodoxe Române.

„Exista o listă neagră”

January 17th

USR a lansat site-ul bodedemisia.ro

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 dr Bode: Demisia!

January 14th

Mihai Eminescu: Glossă, în interpretarea lui Adrian Pintea

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Acești analfabeți funcționali care ne guvernează încearcă să îl scoată pe Eminescu din Literatura Română? Avem o zi Eminescu? Niet! Kaine! În schimb avem tot felul de zile, declarate naționale prin legi făcute de corigenții și repetenții României, deveniți...parlamentari! Iartă0i Doamne și dă-le lor după fapte!

Pentru a cinsti memoria genialului poet preluăm de pe you tube clipul în care actorul Adrina Pintea recită ”Glossă”!

 

January 10th

”Încercare disperată de a bloca un iminent verdict de plagiat”. ”Lighioane care se auto-intitulează jurnaliști”. Reacția Emiliei Șercan după campania mediatică a PNL de compromitere a ei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare românia curată.ro

 ”Nu am avut nicio îndoială, de-a lungul timpului, că multe dintre atacurile care m-au vizat în ultimii ani, și au fost destule, venite de la tot felul de lighioane care se autointitulează ziariști – în realitate spălători ai unor cadavre politice – au fost făcute la comanda impostorilor despre care am scris”, a scris jurnalista Emilia Șercan, ieri (marți, 9 ianuarie), pe pagina personală de Facebook.

Emilia Șercan devenită ”inamicul nr 1” al politrucilor de la PNL! Clarice Dinu face dezvăluiri pe HotNews despre manevrele liberalilor

redactia@ziarul-bn.ro
preluare hotnews.ro

 ​​Noile dezvăluiri ale Emiliei Șercan privind teza de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, nu au picat bine liberalilor. În punctajul PNL transmis liderilor de partid sub titlul de „mesaje-cheie” aceștia sunt instruiți să-l laude pe Bode și să o atace pe Emilia Șercan, decredibilizându-i demersul și insistând că este vorba de „o vendetă politică”, iar jurnalista „nu poate fi bănuită de cele mai bune intenții”.

January 5th

A plecat la ceruri dr Barbi, cel care a scris versurile Imnului Golanilor

Florica Dura
preluare you tube.com și ziariștii.co

  ”Mai bine golan decât activist

Mai bine mort decât comunist!

Fragment din Imnul Golanilor, interpretat de Cristi Pațurcă, versuri dr Barbi, pe numele său real: Petre Constantin

January 4th

Un primar și-a tăiat din salariu ca să aibă bani pentru investiții în comună

redactia@ziarul-bn.ro
preluare agrointeligența.ro

 

Primarul comunei Gura Văii din județul Bacău a decis să scadă salariile, inclusiv pe al său, pentru a avea fonduri pentru cofinanțarea proiectelor cu bani europeni. Măsura de aplică din acest an iar angajații primăriei vor avea salarii diminuate, după ce Consiliul Local a a aprobat o inițiativă a primarului localității. Primarul Silviu Tinei și-a diminuat indemnizația, cu 20%, la fel ca viceprimarul.