Archive - Iul 2023

Data

July 30th

Cum a schimbat Sinead O’Connor Irlanda / S-a răzvrătit când nimeni nu avea curajul, într-o țară în care puține adevăruri s-au spus / „Mulțumim, Sinead. Te-am auzit”

redactia@ziarul-bn.ro
preșluare g4media

 Imensa manifestare a oamenilor din Republica Irlandeză de la moartea cântăreței Sinéad O’Connor reflectă o conștientizare târzie a faptului că aceasta a ajutat țara să se confrunte cu propria sa traumă, scrie jurnalista Una Mullally, preluată de BBC.


Sub fotografiile supradimensionate de pe Wall of Fame al rock and roll-ului irlandez, la un priveghi organizat săptămâna aceasta în Temple Bar din Dublin, imaginea ei a ieșit în evidență printre artiști, în majoritate bărbați.

July 28th

Ministerul de Interne este cangrenat? Mai avem șanse să ne vindecăm? Sau să ne luăm adio?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare recorder.ro și you tube.com

 ”Un ofițer de poliție din Oradea are bănuieli că datele sale personale au fost accesate în mod ilegal, chiar din interiorul Poliției, în interesul unui influent om de afaceri din oraș. Ofițerul adună dovezi și face plângeri penale, iar o parte dintre polițiștii audiați recunosc accesarea datelor. Însă actul de justiție se împotmolește.

Polițistul căruia i-au fost accesate datele primește semnale prin care i se sugerează să se oprească, însă decide să meargă mai departe și să ceară stabilirea adevărului.

July 27th

A trecut la cele veșnice Sinéad O'Connor. Cântecul Nothing Compares 2 U a consacrat-o

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 La numai 56 de ani cântăreața de origine irlandeză a trecut la cele veșnice. Cum a fost viața ei, vom afla, în mare parte, din mărturiile ei dintr-un documentar care va fi lansat sâmbătă, 29 iulie.

July 22nd

Rusu Bârgăului: Moștenirea grănicerească furată de silvicani cot la cot cu politrucii zilei! Dreptul de proprietate este confiscat de mai marii comunei Joseni

preluare you tube.com

 Impostorii din administrația locală de la toate nivelurile, începând de la consilieri, primari, comisii de fond funciar locală și județeană, prefect, parlamentari, miniștrii nenumărați, au batjocorit dreptul la proprietatea privată indiviză a urmașilor grănicerilor din cele 44 de foste comunități grănicerești, între care și RUSU BÂrgăului. Astfel peste 160 000 de hectare de pădure privată, grănicerească, a ajuns să fie re confiscată de o gașcă care huzurește și face denunțuri împotriva oamenilor din comunitate.

July 20th

Pădurile grănicerești ale rusenilor aduse în dezastru ecologic de către silvicani?! Tiberiu Boșutar invitat de ruseni constată jaful organizat!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

  Tăierile accidentale au fost și sunt folosite ca pretext pentru a jefui pădurile obținute în instanță de către moștenitorii grănicerilor din Rusu Bârgăului. Chemați de urgență, în urmă cu aproape 2 luni, Garda Forestieră și polițiștii de la Delicte Silvice au descoperit dezastrul lăsat în urmă de acoliții silvicanilor care s-au dezlănțuit în furia lor împotriva proprietarilor de drept!

Vom reveni cu detalii, de la Garda Forestieră, care a constatat că 416 arbori pe picior, rotunzi și sănătoși au fost doborâți cu drujbele într-o partidă de produse accidentale!

July 15th

Jurnalistul Ovidiu Vanghele este bucuros că un mare impostor din politica românească a ieșit

redactia@ziarul-bn.ro

 O mare victorie jurnalistică pentru presa românească și românii de rând! Impostoarea Firea Gabriela a ieșit din politică! Mulțumim Ovidiu Vanghele și Bianca Albu, pentru documentarea fără cusur care a stat la baza decapitării parțiale a caracatiței gestionată de fosta ministresă Firea-Pandele! Mulțumim celor doi jurnaliști care au riscat enorm făcând ancheta.

July 13th

Drulă: Doi jurnaliști de investigație au reușit să îngenuncheze mafia de la Voluntari

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 detalii în clipul atașat

July 11th

Justiția Memoriei. Thierry Wolton | Comunismul și consecințele sale - Partea a doua

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Vizualizați acest interviu plin de informații majore pentru noi: Comunismul și consecințele sale.

July 7th

Un azil numit România? Preluare ”ora de veghe”

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Detalii în clipul atașat