Archive - Iul 18, 2011

Arme electorale: Armata lui Vladimr Putin e formată din tinere frumoase care se dezbracă pentru viitorul preşedinte

preluare you tube

 Campanie electorală cu fete care se dezbracă pentru ca Valdimir Putin să poată onţine un nou mandat de preşedinte. Este un clip realizat de un grup supranumit " Armata lui Putin " şi din care fac parte fete cu picioare lungi, suple şi foarte tinere.

Detalii în clipul ataşat şi preluat de pe you tube.com.

E oficial: Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor ramîn retrogradate

preluare Sport.Rol.ro

 Memoriile inaintate de Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor privind licenta au fost respinse de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), gruparile urmand sa evolueze din sezonul viitor in Liga II, anunta Mediafax, potrivit Sport.Rol.ro
Poli Timisoara nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011/2012 al primului esalon fotbalistic, in aceeasi situatie fiind si gruparea Gloria Bistrita (locul 14 in Liga I), dar si FC Bihor, care a obtinut pe teren promovarea din Liga a II-a.

Bacalaureat BN : 1704 candidaţi înscrişi pentru sesiunea august-septembrie 2011

Primim la redacţie


În perioada 11-15 iulie 2011, a avut loc înscrierea candidaţilor la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Pentru elevii de clasa a XII-a, respectiv a XIII-a, care susţin examene de corigenţă, se va stabili, în graficul corigenţelor, o zi specială de înscriere pentru sesiunea a doua de bacalaureat. Pana in momentul de fata, in judetul Bistrita Nasaud, avem un număr total de 1.704 candidaţi înscrişi pentru sesiunea august-septembrie 2011, informează ISJ BN.

Războiul parapsihologic: Dezvăluiri - partea I

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Atacuri psihice, e-uri, Organisme Modificate Genetic, cîmpuri care intreferează, mesaje subliminale, iată care este scena pe care evoluează omul modern. 

Despre aceste încercări ale omului modern dar şi despre folosirea atacurilor psi asupra minţii maselor, cu scopul manipulării acestora  în scopul obţinerii unor reacţii sau mutaţii, puteţi afla detalii din filmul ataşat, preluat de pe you tube.com

Rodica Barna - Lentile de contact

Florica Dura

 Maci în cana din care bei apă