Archive - Iun 2012

June 29th

A debutat Concursul Naţional de atelaje pentru doi şi patru cai. La mulţi ani, Beclean! Târgul medieval îi aşteaptă pe bistriţeni cu produse artizanale. O seară la muzeu în lumea Cavalerilor Templieri

redactia@ziarul-bn.ro

www.citynews.ro

 A debutat Concursul Naţional de atelaje pentru doi şi patru cai 

Herghelia din localitatea bistriţeană Beclean găzduieşte timp de trei zile Concursul Naţional de atelaje pentru doi şi patru cai, competiţie dotată cu premii în valoare de trei mii de lei.

Concursul conţine mai multe probe, de la dresaj şi maraton şi până la proba de obstacole, cea din urmă fiind foarte apreciată de spectatori.

Euro 12: Italia a bătut Germania cu 2-1

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Italia lui Prandelli a invins fara drept de apel marea favorita Germania, calificandu-se in finala turneului (unde va intalni Spania, duminica, de la 21.45).

Masina germana a fost demontata de Mario Balotelli, cu ajutorul lui Cassano (centrare perfecta la reluarea cu capul din minutul 20) si cel al regizorului Pirlo (angajament ideal in spatele fundasilor, in minutul 36).

Germania a schimbat doi oameni la pauza, dar golul a venit tarziu: Ozil, penalty, minutul 90+2.

June 27th

Herghelia Beclean: Concursul naţional de atelaje cu 2 şi 4 cai - Imagini de arhivă

redactia@ziarul-bn.ro
Primim la redacţie



Va asteptam in perioada 29 iunie – 1 iulie 2012
la
CONCURSUL NATIONAL DE ATELAJE
pentru doi si patru cai
organizat la
HERGHELIA BECLEAN, ne invita Directia Silvică BN

Decizia CCR: Preşedintele României merge la Consiliul European

redactia@ziarul-bn.ro

 


Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca presedintele Romaniei participa la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului, aceasta atributie putand fi delegata de catre acesta, in mod expres, primului-ministru, anunta Mediafax.

Intrebat de Hotnews.ro daca presedintele Traian Basescu va merge joi la summitul UE de la Bruxelles, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a afirmat ca nu comenteaza.

Cristian Preda: Sfidarea Curţii Constituţionale e un act grav. Niciun premier nu a îndrăznit să fie împotriva supremaţiei legii

redactia@ziarul-bn.ro

 

Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie pe blogul sau ca "ambitia" lui Victor Ponta de a "sfida" decizia Curtii Constitutionale este un act grav, ce risca sa provoace o criza grava.

June 25th

Salvaţi Roşia Montană - Dragoş Bucur: Adevărul despre Roşia Montana

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Povestea celor care doresc salvarea zonei de la Roşia Montana continuă cu al doilea clip. După Maia Morgenstern, un al doilea actor de succes, Dragoş Bucur,  se implică. Impactul este pe măsura mizei. 

Summitul Rio+20: Plan pentru dezvoltarea ecologică şi rezolvarea problemelor planetei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ecomagazin



Summitul Rio+20: Plan pentru dezvoltarea ecologica si rezolvarea problemelor planetei
Summitul ONU privind dezvoltarea durabila Rio+20 a adoptat vineri o declaratie finala care deschide calea catre o dezvoltare verde a planetei, mai ecologica si sociala, insa fara a numi angajamente specifice.
Aproximativ 188 de state au aprobat prin consens acest text de 53 de pagini intitulat “Viitorul pe care il vrem”, in urma unui summit de trei zile la care au participat 86 de sefi de stat si guvern, anunta Mediafax.

June 24th

24 iunie: Naşterea Sfîntului Ioan Botezătorul

redactia@ziarul-bn.ro
preluare crestibortodox.ro


Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica.

Sînzienele - Sărbătoare creştină cu conotaţii magice

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube