Archive - Noi 2013

Data

November 29th

30 noiembrie: Sfîntul Andrei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 "Am aflat pe Mesia, Care se tălmăceşte Hristos" (Ioan 1#41)

preluare www.sfintulandrei.info

November 27th

Vindecare prin muzica bisericească

redactia@ziarul-bn.ro
preluare crestinortodox si you tube.com

Cum ne tamaduieste muzica bisericeasca?

"Auzului meu vei da bucurie si veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite” - se spune in Psalmul 50, versetul 9.

November 25th

Jaf organizat în pădurile din BN şi Maramureş

redactia@ziarul-bn.ro

Un jaf de proporţii în pădurile bistriţene şi maramureşene este rezultatul controlului efectual de echipe de poliţişti din BN şi Maramureş şi  inspectori de la ITRSV Cluj, informează site-ul IJP BN.

 

Iarnă în Tihuţa

redactia@ziarul-bn.ro

 ANM a emis o atenţionare cod galben de ninsori şi intensificări ale vîntului pentru mai multe judeţe din ţară, între care şi Bistriţa-Năsăud.

Clipul zilei: Eminem - Not Afraid

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

November 22nd

Natura 2000 în România - Bioregiunea Stepică

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Serialul documentar "Natura 2000 in Romania" are 7 episoade. A fost filmat intre 2011-2012 pentru campania de constientizare InfoNatura2000 - http://infonatura2000.cndd.ro - derulata de Centrul National pentru Dezvoltare Durabila, Bucuresti.

Update: Brigadier silvic trimis în judecată pentru braconaj, candidat la Primăria Mărişelu! : Valea Şieului BN: Brigadier silvic şi consilier local prins la braconaj: Update 1

redactia@ziarul-bn.ro

 

Şeful Brigadei Silvice Şieu, din cadrul O.S. Valea Şieului, Bistriţa-Năsăud, silvicultorul Buta Dumitru a fost prins de poliţişti miercuri 20 noiembrie, în timp ce jupuia un mistreţ în garajul proprietăţii sale din localitatea Sîntioana, informează site-ul oficial al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

November 14th

Codul Silvic - Primarul de Romuli:Proprietarii de păduri private pe care statul a făcut parcuri naţionale să fie despăgubiţi!

Florica Dura

 Dialogul surzilor la dezbaterea proiectului noului cod silvic, la care a fost invitat şi ministrul Apelor, Pădurilor şi Pisciculturii Lucia Varga.

Punctual, primarul de Romuli, Ioan Moniţa a precizat cîteva dintre problemele care ar trebui punctate cu subiect şi predicat în ce priveşte aplicarea măsurilor pentru combaterea jafului din păduri, aplicînd legislaţia existentă.

Detalii în clipul ataşat

Lucia Varga la Cormaia: Un ministru cu pluta...pe Bistriţa Ardeleană!

Florica Dura

 Dialogul surzilor la dezbaterea pe codul silvic, recent desfăşurată la Cormaia, BN, în prezenţa ministrului Lucia Varga, iniţiatorul noului cod silvic.

Referitor la furtul de lemn, masiv, scos la iveală în judeţul Cluj şi în alte locuri din ţară, ministrul Lucia Varga a dat-o la întors, fără a putea spune clar, dacă DNA sau DIICOT au luat urma lemnului furat sau dacă domnia sa a făcut demersurile necesare pentru ca aceste instituţii să intre pe fir!