Archive - Dec 16, 2019

Data

30 de ani de la Revoluție. Iohannis: Nu am aflat adevărul despre ce s-a întâmplat în 1989. Statul român a întârziat nepermis aflarea adevărului / Este o piatră de încercare pentru justiție

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 Se împlinesc astăzi 30 de ani de la izbucnirea Revoluției din Decembrie 1989, 30 de ani de la momentul în care s-a vărsat sânge în numele libertății și al democrației. În acele zile, românii au strigat în stradă, cu toată puterea, „Jos Comunismul!”. Sacrificiul românilor din acele momente, definitorii pentru devenirea ulterioară a României, ne-a adus libertatea și a făcut posibilă existența noastră de astăzi ca cetățeni ai unui stat democratic, în care demnitatea persoanei, drepturile și libertățile omului, dreptatea și pluralismul sunt valori supreme.

Știre întârziată: Marș împotriva tăierilor pădurilor din România, la Viena!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare agent green

 

Iartă-ne Doamne, am aflat cu întârziere de marșul austriecilor privind protejarea pădurilor din România!!!

preluare europaliberă

Sute de oameni protestează vineri în fața Ministerului Mediului din Viena, față de tăierea pădurilor din România. Organizatorii au mărșăluit pe străzile capitalei Austriei cu mesajul "Save Romanian Primary Forest”. Ei spun că „o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România și ar trebui responsabilizate".