Archive - Iun 2021

Data

June 27th

UCGN sub comanda primarilor de la PSD: Suntem 30 de primari aici, nu stăm noi slugă la unu din Bârgău...

Florica Dura

 Strugari de la Parva: Mă președinte, începe ordinea de zi, odată! Tu nu vorbești cu mine de la eal la egal!

Că ei sunt mai egali decât alții, se pare că, asta-i gândirea implementată de PSD!

Puteți înțelege de aici, cam cine și cum controlează UCGN!

UCGN și bursele pentru apropiații primarului...președinte la UCGN

Florica Dura

 Iată cum se dau bursele la UCGN, pentru unii apropiați ai primarului...președinte...din salariul de președinte al UCGN pe care chipurile nu l-a luat...că ”l-a dat” pe post de burse electorale!

Gura păcătosului adevăr grăiește, de fiecare dată!

Vehemența pentru aplicarea regulamentului privind acordarea burselor a primarului de la Runcu Salvei, Anchidim Pavelea, inutilă: în fiecare an, de când primarul de Salva a fost plantat președinte la UCGN bursele se duc la cine vrea mușchii lui, nu la cine trebuie!

UCGN și Hoții de Patrimoniu partea a III-a De trei ori cât Moștenirea Gojdu, Averile grănicerești de la Năsăud făcute praf și pulbere!!!

Florica Dura

 Averea de la Năsăud a fost transformată într-o vacă de muls după binecunoscuta tradiție pesedistă a lacomilor baroni, puși pe căpătuială și jaf, cu singurul scop de aduna averi, pentru ei și ai lor, fără să se gândească la faptul că LUMEA se poate răsturna cu susul în jos, în doar câteva zile sau chiar mai puține, iar averile care nu sunt adunate cu voia lui Dumnezeu, le mănâncă moliile și le fură furii!

APM BN călcată de corpul de Control al ministerului! Specialiștii au ridicat acte de reglementare posibil falsificate!

Florica Dura

 Vizate mai multe ilegalități semnalate de filiala USR BN, la începutul lui martie

June 20th

UCGN și hoții de Patrimoniu. Partea a II-a. Spitalul de pe Independenței urma să ajungă la Consiliului Județean sau să fie pierdut în favoarea statului!

Florica Dura

 Urmașii legitimi ai grănicerilor, din cele 44 de comunități militarizate în regimentul II de graniță Năsăud, în perioada 1763-1851, trebuie să știe cum au ajuns fondurile pentru care străbunii lor au murit în războaiele chezaro crăiești pe mâna unor neaveniți sau a unor persoane care nu au nici cea mai mică legătură cu moștenirea lor, indiviză, grănicerească!

June 19th

Un Golden Retriver șocat că un pisoi i-a ocupat patul...urmarea...

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Câinele a fost pus cu botul pe labe, de pisoi!

June 18th

Mutat la țară! Din Londra în Apuseni!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 ”În dimineața asta, în timp ce luam micul dejun, gândurile îmi fugeau la cum să scriu încheierea acestei cărți, apoi mi‑am luat câinii la o plimbare prin pădure, cumva ca să mă consult cu natura, iar pădurea mi‑a șoptit să‑ți spun că satul este un fel de casă părintească a tuturor celor care iubesc această țară.

June 17th

Orice lucru are un preț, chiar și imaginile unui vulcan în plină erupție!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Totul a avut un preț - 1.765 de dolari – pentru drona care a filmat până ce a picat în mijlocul lavei, însă fotograful nu are niciun regret.

Vulcanul Fagradalsfjall nu mai erupsese de 800 de ani, când a luat pe toată lumea prin surprindere, în luna mai a acestui an. De atunci, face spectacol.

June 13th

120 000 hectare de pădure retrocedate ilegal în Bistrița-Năsăud!!!

Florica Dura

 Fostul judecător CCR Augustin Zegrean a justificat imensul abuz recunoscând Diktatul de la Viena!


Momente de teatru absurdului puse în scenă de Augustin Zegrean la dezbaterile unui dosar de retrocedare: Diktatul de la Viena ridicat în slăvi la Judecătoria Bistrița! Avocatul Ioan Bogdan Tudor Todoran cere demiterea prefectului de BN, liberalul Stelian Dolha, din cauza faptului că acesta ar fi semnat înscrisuri oficiale privind beneficiile ocupării Ardealului de către unguri!!!

UCGN și hoții de patrimoniu. ”Telectualii” care conduc destinele unei organizații de elită?!

Florica Dura

 Oamenii PSD, băgați până peste cap în falsificarea unor documente pentru a deturna retrocedările. Spitalul de pe Independenței sau muntele Dosul Stânișoarei, Regna sau terenurile de la Bistrița Bârgăului, Colibița și Prundu Bârgăului doar câteva exemple de furt în folosul grupului infracțional organizat al politrucilor roșii, înșurubați la conducerea UCGN!