Archive - Feb 1, 2012

Inspectoratul de Jandarmi Bistriţa Năsăud şi-a schimbat sediul

redactia@ziarul-bn.ro

 IJJ Bistriţa-Năsăud şi-a schimbat adresa începînd cu data de astăzi, 1 februarie 2012, pe strada Romană nr. 17 A, în clădirea cumpărată de la o companie bistriţeană. Vechiul sediu urmează să fie retrocedat proprietarilor de drept.

Preţul clădirii  3.225.000 lei.

Foto: IJJ BN

-21 de grade Celsius la Bistriţa în noaptea trecută. Florin Lazăr de la „Mesagerul de Bistriţa-Năsăud”, Premiul Reporter European. Decontarea banilor de navetă pentru profesori. Tăşuleasa Social - proiect finanţat de POS Mediu Axa 4

redactia@ziarul-bn.ro

 www.citynews.ro

-21 de grade Celsius la Bistriţa în noaptea trecută
 


Ger de crapă pietrele la Bistriţa, unde a fost înregistrată temperatura de -21 de grade Celsius. Aceasta a fost cea mai friguroasă noapte din municipiu din 2012, meteorologii având veşti bune pentru următoarele zile.

www.mesagerul.ro

Contractele de achiziţii publice

redactia@ziarul-bn.ro


Din cauza lipsei de fonduri, tot mai multe institutii contractante se bazeaza pe eficienta unei singure persoane in indeplinirea sarcinilor de serviciu

7 reguli filocalice pentru restabilirea sănătaţii

preluare http://reiki-angels.com1. Starea de bine mintal grăbeşte refacerea fizică

Comercializarea copilăriei

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 "Consuming Kids, este un excelent film documentar al anului 2008, în regia cuplului Adriana Barbaro şi Jeremy Earp, care încearcă cu disperare să arunce lumină asupra practicilor murdare ale maşinăriei de reclamă, ce serveşte interesele unei industrii profitabile de multe miliarde de dolari anual, hotărâtă să le vândă copiilor şi părinţilor toate mărfurile posibile, de la alimente nesănătoase până la jocuri video violente şi false produse educaţionale mass media sau maşini de familie."

Sursa text & subtitrare: Marian Matei - antiiluzii.blogspot.com