Archive - Feb 2, 2012

Imagini cu Marea Neagră îngheţată difuzate de Euronews

redactia@ziarul-bn.ro
preluare EuroNews


No Comment | Euronews: Părţi din Marea Neagră pe coasta românească au îngheţat bocnă, oferind un spectacol inedit, după ce noaptea trecută temperaturile au coborît la minus 32, 5 grade Celsiu, transmite EuroNews.

Haz de necaz: Imnul protestatarului, marca SRC!

preluare you tube


Video parodie Comedis SRC dupa "Man Down" de la Rihanna

Monica Macovei: Să creăm locuri de muncă la Roşia Montană prin înscrierea în patrimoniul UNESCO, refacerea galeriilor antice şi investiţii în turism în această zonă

redactia@ziarul-bn.ro

 
Europarlamentarul Monica Macovei susţine pe blogul său că licenţa de exploatare a aurului de la Roşia Montană este expirată şi că RMGC ar trebui să reia toate procedurile privind aprobarea exploatări în zonă. În plus, demn de luat în seamă şi chiar de însuşit de căre autorităţi, este punctul său de vedere referitor la inscrierea Roşiei Montane în patrimoniul UNESCO şi crearea de locuri de muncă prin turism.

Meteo: Cod galben de ninsori şi viscol, de vineri pîna duminică seara

redactia@ziarul-bn.ro

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori, viscol si polei care vizeaza intreaga tara, incepand de vineri ora 10.00 pana duminica ora 20.00. In Oltenia, Muntenia si in sudul Banatului ninsori si intensificari ale vantului vor fi inca din cursul zilei de astazi, 2 februarie.

In intervalul mentionat, aria ninsorilor va cuprinde treptat, incepand din sud-vest, toate regiunile tarii. Local ninsorile vor fi mai abundente, iar stratul de zapada va depasi 20 cm, in special in zonele de deal si de munte.