Archive - Feb 6, 2012

Mihai Răzvan Ungureanu desemnat premier al României

redactia@ziarul-bn.ro

 Şeful SIE, Mihai Răzvan Ungureanu a fost desemnat de preşdintele Traian Băsescu premier al României. Noul premier a declarat imediat după desemnarea publică, că, de marţi dimineaţa urmează să îşi alcătuiască cabinetul " Prioritatea mea principală este stabilitatea României" a declarat presei Mihai Răyvan Ungureanu.

CV:

Madonna, spectacol în pauza de la Super Bowl XLVI

preluare you tube

 Fără comentarii.

Emil Boc a depus demisia cabinetului: Udate: Cătălin Predoiu numit interimar, Razvan Mihai Ungureanu ar putea fi nominalizarea pentru un nou premier

redactia@ziarul-bn.ro

 Potrivit TVR info. Premierul Emil Boc a depus mandatului cabinetului pe care l-a condus. Emil Boc:" Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului", a anuntat luni premierul Emil Boc".

În 2011, după doi ani de cădere economică, România încheie anul cu una dintre cele mai mari creşteri din UE, a precizat ex-premiereul.

 

ZEN: Un film de referinţă

redactia@ziarul-bn.ro

Realizat în Japonia în 1999, filmul Zen este o experienţă unică de muzică şi imagine.în care şi-au dat concursul muzicienii Michael Stearns si Enzinger Virgil, autorii coloanei sonore.
Este o călătorie fără cuvinte într-un templu Zen, situat într-o zonă din munţii Japoniei. Creat în 1999 în jurul valorii de iarna a anului nou, este o reflectare a minţii şi a spiritului ZEN. 

Update: 1 967 365 de semnături pentru stoparea ACTA

redactia@ziarul-bn.ro

Update: Joi 9 februarie 1 967 365 de semnături împotriv ACTA.

. Pentru blocarea iniţiativei parlamentare este nevoie de  2.000.000. Pentru cei care doresc să se alăture mişcării de protest online este suficientă accesarea linkului şi semnarea petiţiei..
http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?f

Update: Marţi 7 februarie: numărul semnăturilor pentru stoparea ACTA a ajuns la 1 784 263!

Grecii, cu ochii pe nemţi: Germania le-ar datora 54 mld. euro şi "reparaţii pentru atrocităţile comise de nazişti"

redactia@ziarul-bn.ro

  Aproape o zecime din cei 300 de membri ai Parlamentului de la Atena au cerut discutarea problemei unui imprumut luat de Germania in cel de-Al Doilea Razboi Mondial de la guvernul Greciei, tara aflata atunci sub ocupatie nazista, datoria fiind estimata la 54 miliarde de euro, fara dobanzi.

Secretele industriei cărnii: chimicalele din salamuri, slănină şi injecţii cu apă

preluare http://www.badpolitics.ro

 Aceste alimente nu pot fi digerate de tubul digestiv, decat in zece ani. Efectul imediat este aparitia gastritelor si a ulcerelor, dar si a celei mai urate forme de cancer – cel colonorectal”, spune Mencinicopschi.

Secretele industriei carnii: chimicalele din salamuri