Archive - Feb 2019

Data

Februarie 26th

1,5 milioane de vizualizări pe you tube.com totalizate de clipul de divertisment - Sosia Vioricăi Dăncilă, anunț important: ”Am preluat portofelul de ministru ca să diminuez țara”

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Sosia Vioricăi Dăncilă, Irena Boclincă, a venit cu un comunicat de importanță națională în fața juraților iUmor, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. ”Am preluat portofelul de ministru cu un singur scop, să diminuez țara noastră. Voi cere schimbarea steagului”, a spus actrița care a interpretat cu mult umor rolul premierului Românie, potrivit postării pe you tube.com

Februarie 24th

"Nu mor procurorii când vor infractorii!": Românii din toată țara au ieșit în stradă, pentru a-i susține pe magistrați

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com


La Bucuresti, Cluj, Sibiu, Iasi, Galati, Arad si Timisoara se scandeza mesaje de sustinere pentru magistrati, a caror independenta e periclitata de cele doua Ordonante ale ministrului Tudorel Toader. "Hai romani, hai cu toti, sa scapam tara de hoti", se aude in Piata Victoriei din Capitala.

Astfel, dupa ce, vineri, magistratii au organizat un protest fara precedent, pentru a denunta abuzurile din cele doua ordonante adoptate de Guvern, romanii se alatura protestului, duminica seara.

Avertismentul consilierului ambasadei SUA: Suntem îngrijorați. Rusia are o strategie de slăbire a României și a legăturilor sale cu Vestul

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 Suntem foarte preocupaţi de încercările Rusiei în România de a crea, prin propagandă, divizări la nivelul societății pentru a slăbi țara, relația cu SUA și alți parteneri europeni, pentru a slăbi afilierea Bucureștiului la NATO și UE, avertiează consilierul politic al ambasadei SUA, David Schlaefer, într-un interviu acordat Digi24.

Februarie 20th

Mihai Șora cheamă românii la proteste! Ce mai așteptăm?

Florica Dura
preluare face book mihai sora

 Filosoful Mihai Șora ne cheamă în stradă, să protestăm! România ar putea fi anihilată de mafia PSD ALDE în interesul rușilor, dacă noi stăm cu mâinile încrucișate și așteptăm să vină Europa sau SUA să ne rezolve problemele. În vârstă de 102 ani, Șora nu a obosit să iasă în stradă, nu a obosit să lupte pentru țara lui!  Redăm mai jos postarea integrală a românului Mihai Șora! Nota noastră.

Oameni buni,

Recorder: Dumnezeul achizițiilor. Un reportaj despre cum se fraudează banii din PNDL

redactia@ziarul-bn.ro
preluare recorder.ro și you tube.com

Reporterii recorder.ro sunt cunoscuți pentru reportajele și anchetele în care demască furturile din bani publici. Vă invităm să citiți și să vizionați reportajul video prin care jurnaliștii de la această publicație dezvăluie furăciunile din PNDL, proiectul de suflet al lui Dragnea. Nota red.

Activați articolul 7: Ziare.com

redactia@ziarul-bn.ro
redacția

 Jurnalista Ioana Ene Dogioiu lansează un adevărat SOS către Uniunea Europeană, având în vedere pericolul mortal în care se află statul de drept din România, în urma atacului ministrului Toader prin OUG -ul de modificare a legilor justiției! Detalii în articolul doamnei Dogioiu, preluat de pe ziare.com

Februarie 17th

Vasile Dîncu: Să nu ne batem joc de Diaspora, este vie şi nu vrea să-şi piardă identitatea

redactia@ziarul-bn.ro

 Invitat special la emisiunea România 2019 moderată de Cozmin Gușă, la realitatea tv, în seara de sâmbătă, 16 februarie, fostul vicepremier Vasile Dîncu  a vorbit la Năsăud despre lupta oamenilor din zona respectivă pentru a rămâne români. De asemenea, fostul vicepremier a subliniat că românii din Diaspora sunt foarte importanţi pentru ţară, atât ca identitate naţională, cât şi din punct de vedere economic.

Februarie 16th

Robert Sighiartău: ” Să le fie rușine...dau locuri de muncă la toate amantele și la toți favoriții lor, iar pentru copiii României nu au bani. Repet, este o bătaie de joc”

redactia@ziarul-bn.ro
preluare psnews.ro

 

Invitat la PS News, deputatul bistrițean Robert Sighiartău (PNL) a declarat cu obidă referitor la mafia politică ce conduce în această perioadă România, că:

 Să le fie rușine! Nu o spun ca om politic, dar să le fie rușine! Cu 84 de lei nu poți să trăiești. Unui copil nu poți să îi cumperi cu doi lei pe zi nici măcar un covrig, nu mai vorbesc de hăinuțe, de manuale școlare sau de alte lucruri.

Vii cu mine la baie? Replica nerușinată a lui Liviu Dragnea pentru Alex Dima!?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu el în baie, după ce jurnalistul i-a pus întrebări despre fondurile europene.

Bizarul dialog a avut loc vineri, la Camera Deputaților, după ce Dragnea a participat la ședința de vot a plenului Parlamentului pentru adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019.

Februarie 9th

Bunica cu trei recorduri mondiale la marș sportiv. Elena Pagu, 92 de ani: Nu am luat antibiotice niciodată, citesc fără ochelari și în fiecare seară beau puțin vin natural. Tot secretul este să alergi!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

  

Elena Pagu are 92 de ani și nu se încadrează în niciun tipar al vârstei. Probabil este cel mai în vârstă vlogger din România, râde mult, are trei recorduri mondiale la marș sportiv și zeci de medalii și trofee, la secțiunea masters. ”Nu am luat în viața mea antibiotic și mă antrenez zilnic. Au fost mulți care m-au crezut nebună, când mă vedeau alergând. Dar eu nu m-am lăsat!”. Elena Pagu a povestit, într-un interviu pentru HotNews, cum a reușit să aibă o bătrănețe pe care mulți și-o doresc.

”De ce fugi, mamaie? Hai să bem o țuică fiartă!”