Archive - Iun 2021

Data

June 20th

UCGN și hoții de Patrimoniu. Partea a II-a. Spitalul de pe Independenței urma să ajungă la Consiliului Județean sau să fie pierdut în favoarea statului!

Florica Dura

 Urmașii legitimi ai grănicerilor, din cele 44 de comunități militarizate în regimentul II de graniță Năsăud, în perioada 1763-1851, trebuie să știe cum au ajuns fondurile pentru care străbunii lor au murit în războaiele chezaro crăiești pe mâna unor neaveniți sau a unor persoane care nu au nici cea mai mică legătură cu moștenirea lor, indiviză, grănicerească!

June 19th

Un Golden Retriver șocat că un pisoi i-a ocupat patul...urmarea...

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Câinele a fost pus cu botul pe labe, de pisoi!

June 18th

Mutat la țară! Din Londra în Apuseni!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 ”În dimineața asta, în timp ce luam micul dejun, gândurile îmi fugeau la cum să scriu încheierea acestei cărți, apoi mi‑am luat câinii la o plimbare prin pădure, cumva ca să mă consult cu natura, iar pădurea mi‑a șoptit să‑ți spun că satul este un fel de casă părintească a tuturor celor care iubesc această țară.

June 17th

Orice lucru are un preț, chiar și imaginile unui vulcan în plină erupție!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Totul a avut un preț - 1.765 de dolari – pentru drona care a filmat până ce a picat în mijlocul lavei, însă fotograful nu are niciun regret.

Vulcanul Fagradalsfjall nu mai erupsese de 800 de ani, când a luat pe toată lumea prin surprindere, în luna mai a acestui an. De atunci, face spectacol.

June 13th

120 000 hectare de pădure retrocedate ilegal în Bistrița-Năsăud!!!

Florica Dura

 Fostul judecător CCR Augustin Zegrean a justificat imensul abuz recunoscând Diktatul de la Viena!


Momente de teatru absurdului puse în scenă de Augustin Zegrean la dezbaterile unui dosar de retrocedare: Diktatul de la Viena ridicat în slăvi la Judecătoria Bistrița! Avocatul Ioan Bogdan Tudor Todoran cere demiterea prefectului de BN, liberalul Stelian Dolha, din cauza faptului că acesta ar fi semnat înscrisuri oficiale privind beneficiile ocupării Ardealului de către unguri!!!

UCGN și hoții de patrimoniu. ”Telectualii” care conduc destinele unei organizații de elită?!

Florica Dura

 Oamenii PSD, băgați până peste cap în falsificarea unor documente pentru a deturna retrocedările. Spitalul de pe Independenței sau muntele Dosul Stânișoarei, Regna sau terenurile de la Bistrița Bârgăului, Colibița și Prundu Bârgăului doar câteva exemple de furt în folosul grupului infracțional organizat al politrucilor roșii, înșurubați la conducerea UCGN!

June 12th

Întrebarea Reginei Elisabeta a II-a la poza de grup a G7

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Spirituală ca de obicei, Regina Angliei i-a făcut să râdă pe liderii lumii!

”Ar trebui să arătăm ca și cum ne-am simți bine?!” A fost întrebarea Elisabetei a II-a. 

June 6th

Averile grănicerești pulverizate de o gașcă de politruci controlați de PSD!

Florica Dura

 Spitalul de pe Independeței, din Bistrița, vândut în grabă, cu încălcarea prevederilor legale în vigoare și
a statutului!


Jertfa stră-strămoșilor noștri aruncată pe apa sâmbetei prin lăcomia unor neaveniți?! Averea de la Năsăud, adunată bob cu bob timp de 200 de ani, reprezentând de cel puțin de trei ori valoarea moștenirii Gojdu a devenit ținta unor comunistoizi, foști turnători la securitate butonați politic și a unui grup de interese cu comandă politică!

June 5th

Mândria de a fi securist: reportaj marca Recorder

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și recorder.ro

 Un soare cald de octombrie și un stol de porumbei albi au privit de la înălțime funeraliile generalului Iulian Vlad, ultimul șef al Securității comuniste. Porumbeii au fost eliberați de către organizatori dintr-o cușcă înfășurată în tricolor. Soarele – așa cum celor prezenți le-a plăcut să creadă – a fost o consecință a caracterului și a patriotismului „care au caracterizat întreaga viață a marelui nostru dispărut”.