Archive - Oct 29, 2010

Halloweenul, este o sărbătoare satanică?! Ep. I, II, III şi IV

Primim la redacţie

Pentru că părerile sînt împărţite cînd vine vorba de această sărbătoare, ne permitem să postăm un documentar pe care l-am primit la redacţie, şi a cărui concluzii, sînt că  Halloweenul este o sărbătoare satanică. Puteti urmări aici toate cele patru episoade ale documentarului.

 http://www.youtube.com/watch?v=W09mvls3GbQ

http://www.youtube.com/watch?v=jSHEKNDJmQM&feature=related

Trei primari de comune şi mai mulţi reprezentanţi de firme condamnaţi penal definitiv pentru fraudarea fondurilor UE, în 2010

redactia@ziarul-bn.ro

Peste 20 de inculpati au fost condamnati penal prin unsprezece decizii definitive ale instantelor din tara, in 2010, pentru fraudarea fondurilor europene - potrivit informatiilor pe care instantele de judecata le-au transmis DNA, informează HotNews.ro citînd EurActiv.ro. Prejudiciile stabilite variaza de la cateva sute de euro pana la circa 100.000 de euro. Pedepsele constau in inchisoare de cel mult 4 ani, cu suspendare conditionata pe termen de incercare.

Tăşuleasa Social a plantat 6.000 de puieţi pe un teren ce aparţine satului Posmuş

Florica Dura

Un proaspăt voluntar, dornic de fapte, pe nume Istrate Păun, Alin Uhlmann-Uşeriu preşedintele Tăşuleasa Social vorbind despre acţiunea în desfăşurare, Grigore Avram, directorul ITRSV Clluj Napoca, aducîndu-ne aminte de sfinţenia pădurii: acesta este rezumatul clipului pe care vi-l recomandăm, şi la care anexăm comunicatul remis presei de Asociaţia Tăşuleasa Social.
 

 

Capre negre pe zăpada albă!

Florica Dura

Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi de Vînătoare Cluj-Napoca informeză printr-un comunicat remis presei că, în urma recensămîntului caprelor negre din Parcul Naţional Munţii Rodnei, desfăşurat ieri 28 octombrie au fost observate 126 de exemplare de Rupicapra Rupicapra.. La acţiune au fost prezente 62 de persoane care au strabatut 17 trasee stabilite anterior. Potrivit comunicatului citat, evaluatorii au fost nevoiţi să parcurgă prin zăpadă aproape jumătate din trasee.

Şieu-Posmuş: Pădurea de pin, creşte în urma voluntarilor

Florica Dura

Asociaţia Tăşuleasa Social în colaborare cu ITRSV Cluj, Ocolul Silvic  Bistriţa - Valea Şieului, şi Primăria Şieu, a organizat sîmbătă 23 octombrie la Posmuş, Comuna Şieu, o acţiune de împădurire la care au participat 200 de voluntari.
Despre senzaţia acesteia şi efectul în timp, ne vorbesc: Florina Sermeşan, voluntară şi Olimpiu Iuga-Napeu, primarul comunei Şieu.

Mai multe detaţii în filmul ataşat.

Enya - Caribbean Blue

preluare you tube

 Noi simţeam nevoia unei muzici armonioase, aşa că vă oferim şi vouă!