Archive - Oct 7, 2010

Valea Vinului: Marketing cultural, pictură, munte şi lansări de cărţi

redactia@ziarul-bn.ro

 Acesta este programul zilei de 7 octombrie, din cadrul manifestărilor culturale cuprinse în proiectul supranumit " Realism Magic" Valea Vinului 2010.

În foto, pensiunea Suzy, locul de desfăşurare al activităţilor din program.

…Băsescu, ultimul test: dacă (totuşi) NU promulgă legea pensiilor?

preluare de pe voxpublica.net, autor Alin Fumurescu

…pana aici a fost plictisitor de previzibil: PDL a adoptat Legea pensiilor pretinzand un cvorum inexistent. PSD si PNL au protestat din rasputeri – degeaba. Ponta si Antonescu au profitat de ocazie, declarand raspicat ca, daca Basescu va promulga legea, vor initia procedura de suspendare a presedintelui. Nimic nou sub soare. Singurul element de surpriza putea veni de la Curtea Constitutionala. Acolo e o cutie neagra: stii ce intra, dar nu poti fi niciodata sigur de ceea ce iese.

Victoria lui Leandru

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă


"Investigaţie majora" a OLAF la proiectele cu finanţare SAPARD. Peste 60 de cazuri deja anchetate; controalele se extind. Se solicită recuperarea integrala a fondurilor acordate

preluare HotNews.ro

Oficiul European de Lupta Antifrauda deruleaza in prezent o investigatie majora asupra unor posibile nereguli si fraude in proiecte finantate prin programul SAPARD in perioada 2001-2006, au confirmat pentru EurActiv.ro/HotNews.ro reprezentantii institutiei europene. Surse apropiate autoritatilor de resort din Romania au explicat ca este vorba de peste 60 de proiecte deja anchetate, motivul fiind achizitii de masini si echipamente la preturi majorate "nejustificat" cu circa 20-30% fata de preturile pietei.