Archive - Dec 5, 2010

Troparul Sfîntului Ierarh Nicolae

preluare you tube

Grigore Leşe la Sala Radio, 4 Decembrie 2010: O, moarte, ce ţi-aş plăti!

preluare you tube

 Cîntec interpretat la înmormîntarea lui Constantin Noica. Grigore Leşe, 4 decembrie 2010, Concert cu rapsozi populari aromâni, maramureşeni şi munteni, Sala Radio.

Apa are memorie : Episodul II

preluare you tube

"Cine ar fi crezut ca apa, aceasta minune a planetei Pamant, are memorie si poate prelua din starile sufletesti umane? Aceasta sursa vitala oricarei fiinte nu inseamna doar H2O, ci este ceva mult mai complex decat ne-am fi putut imagina, asadar sa o pretuim si sa nu o mai irosim, sa nu o mai poluam.Apa ne poate fi atat prieten, cat si dusman, datorita fortei sale extraordinare ce ne poate darui si intretine viata sau ne-o poate lua. Este interesant in documentar ca se arata modul cum reactioneaza apa la muzica, la starile sufletesti umane.

Povestea insulei Ada Kaleh

preluare you tube

O poveste pe care ar trebui să o cunoaşteţi, vizionînd filmul realizat în colaborare cu TVR Cultural.

Regizorul turc Ismet Arasan şi-a lansat în Romania filmul documentar "Adakaleh". După 18 ani de cercetări şi doi ani de producţie, Ismet Arasan a reuşit să-şi împlinească visul din studenţie. Acela de a restitui lumii povestea impresionantă a unui loc dispărut, de care se leagă mii de alte poveşti de viaţă, insula Adakaleh.

Charlie bit my finger: Cel mai popular clip de pe You Tube!

preluare you tube

 255 584 379 de accesări!