Archive - Iun 1, 2010

Tinereţe fără bătrîneţe, în opinia academicianului Ovidiu Bojor, episodul IX

preluare you tube

 Emisiune realizată de B1 TV şi preluată de pe you tube.

Enigma 2012, episodul VI

preluare you tube

Preşcolarii şi elevii bistriţeni au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului

comunicat de presă

Sute de preşcolari au sărbătorit azi împreună ziua copilului prin dans şi veselie, în cadrul festivalului judeţean „Kalokagathia“. Aflat la a cincea ediţie, evenimentul s-a desfăşurat la Centrul Municipal de Cultură „George Coşbuc“ Bistriţa şi s-a bucurat de participarea a 23 de grupuri de dansatori din grădiniţele din judeţul Bistriţa-Năsăud. Preşcolarii au încântat sala arhiplină, cu ritmuri de dans modern, dans ritmic sau dans popular. La final, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu dulciuri din partea organizatorilor.

Cîştigătoarea Eurovision 2010 este acuzată de plagiat / Presa bulgară spune ca Lena s-a inspirat dintr-un cîntec pentru copii

redactia@ziarul-bn.ro

Potrivit HitNews.ro, Lena, reprezentanta Germaniei la Eurovision si castigatoare a editiei din acest an, a fost acuzata de plagiat, scrie agerpress.ro. Postul sofiot de radio Darik sustine ca o parte din melodia Satellite a fost copiata dupa o melodie populara in Bulgaria. Nu este prima oara cand unui castigator al celebrului concurs ii sunt aduse astfel de acuze: in 2007, piesa Serbiei a fost considerata "sora geamana" a unui cantec albanez, pentru ca, la editia de anul trecut, norvegianul Rybak sa fie banuit ca s-a inspirat din Opera 2 a rusului Vitas.

Un leac de cînd lumea: Argintul! (continuare)

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro

 De cît argint avem nevoie?

Presa internaţională: Participare mult sub aşteptările sindicatelor la greva din sectorul public românesc

preluare HotNews.ro

Greva angajatilor din sectorul public romanesc a ajuns si in paginile presei internationale, care remarca insa la unison participarea in numar mult mai mic decat sperau sindicatele la acest protest.

Roland Garros, Programul zilei de marţi

preluare HotNews.ro

Robin Soderling ii poate da o mana de ajutor lui Rafael Nadal in incercarea spaniolului de a-si recapata pozitia de lider in clasamentul mondial ATP. Suedezul, favoritul numarul 5 de la Roland Garros, il intalneste marti, in sferturi, pe Roger Federer in fata caruia va incerca sa obtina prima sa victorie din cariera, elvetianul avand un avantaj de 12-0 in intalnirile directe.

Furtuna tropicală Agatha face ravagii în America Centrală

preluare you tube

 preluare Russia Today

Guatemala: Un crater de 60 de metri adîncime şi 30 de metri în diametru a înghiţit un bloc de locuinţe şi o casă de locuit. Bilanţ provizoriu 150 de morţi

Furtuna tropicală Agtha a omorît deja cel puţin 150 de persoane, după ce a lovit America Centrală, în Guatemala, Honduras şi El Salvador., potrivit presei.

Aproximativ 112.000 de persoane au fost evacuate şi peste 29.000 repartizate în adăposturi temporare. În urma furtunii, alunecările de teren au distrus mai multe case, au îngropat câteva victime, iar 12 poduri s-au prăbuşit.

Turcia, locul II la Eurovision

redactia@ziarul-bn.ro