Archive - Iun 10, 2010

…Lapte şi miere sau lacrimi şi sudoare?

preluare de pe voxpublica.net, autor Alin Fumurescu


Pentru politicianul de azi, alegerea pare de domeniul evidentei: vreti sa fiti sanatosi si bogati sau saraci si bolnavi? Ce alternativa mai e si asta?

Vindecarea prin rugăciune

redactia@ziarul-bn.ro
preluare, de pe blogul drumuricatretine.ro



“În esenţă, rugăciunea pare să fie o orientare a spiritului uman către substratul esenţial, nematerial al lumii. În general, ea porneşte de la stări cu totul omeneşti: o plângere, un strigăt interior de teamă, de nelinişte, o cerere de ajutor. Uneori, ea devine o contemplare senină a principiului imanent şi transcendent al tuturor lucrurilor. O putem defini, de asemenea, ca fiind o înălţare a sufletului către Dumnezeu, asemenea unui act de dragoste şi de adorare către Cel care este izvorul minunii numită Viaţă.

Germania trebuie să renunţe la euro - sfatul ultimului guru economic, un blogger britanic care a ales viaţa la ţară în Spania

preluare HotNews.ro

Un blogger care a parasit Marea Britanie in urma cu 20 de ani si a ales sa traiasca intr-o regiune rurala a Spaniei a devenit un adevarat "intelept" in randul celor mai reputati economisti, al carui sfat este urmarit pana si de Fondul Monetar International, relateaza CNN. El propune o solutie inedita la criza datoriilor: Berlinul ar trebui sa revina la marca germana, permitand astfel devalorizarea puternica a euro si cresterea competitivitatii exporturilor in statele din grupul PIGS - Portugalia, Irlanda, Grecia si Spania.

Traian Băsescu: România trebuie să ia măsuri similare celor luate de fostul vicepremier polonez Balcerowicz

preluare HotNews.ro

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca in Romania trebuie luate masuri similare celor din perioada fostului vicepremier polonez Leszek Balcerowicz, transmite Agerpres. Fost guvernator al bancii centrale a Poloniei si vicepremier in Guvernul Tadeusz Mazowiecki, Balcerowicz este considerat arhitectul economiei de piata post-comunista din Polonia. El a implementat asa-numita "terapia de soc a anilor 1990", care a dus la transformarea economiei poloneze.

Părintele Arsenie Papacioc -despre Maica Domnului

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Cuvînt de învăţătură