Archive - Aug 31, 2011

Sîngeorz Băi: Buna Cătălina şi izvorul ei de apă plată

Florica Dura

 În oraşul apelor minerale, Sîngeorz Băi, o femeie plină de vitalitate pe nume Cătălina Gagea este proprietara unui izvor de apă plată spre care se îndreaptă nenumăraţi oameni pentru a-şi astîmpăra setea dar şi pentru a-şi umple pet-urile şi a duce acasă preţiosul lichid. Valoroasă şi rivnită, apa Bunei Cătălina, aşa cum femeia este numită de cei 34 de nepoţi pe care îi are, curge în voie la poartă şi face bine pe unde ajunge.

BN: Rectificare bugetară de 1,2 miliarde de lei

Florica Dura

 Întrunit în şedinţă ordinară, astăzi 31 august, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a dat prin votul majorităţii consilierilor undă verde pentru rectificarea cu 1,2 miliarde de lei a bugetului propriu. Banii vor ajunge la repararea unor drumuri judeţene.

În clipul ataşat  puteţi viziona punctele de vedere ale opoziţiei prin vocile consilierilor: din partea PNL Dorin Popescu, din partea PSD Gheorghe Marinescu, iar din partea executivului CJ , argumentele preşedintelui Liviu Mihai Rusu, discuţia aprinsă ducîndu-se în jurul proiectului de estimare bugetară pentru anul 2012.

Uimitor: Un pilot paraplegic a zburat din Anglia în Australia

preluare Russia Today

Un pilot britanic paraplegic a aterizat în Sydney după ce a  parcurs într-un avion ultrauşor distanţa dintre Regatul Unit  şi Australia. Dave Sykes a acoperit aproape 12.000 de mile (19 312 km), după ce a plecat din York, pe 28 aprilie. Realizare lui Sykes este cu atât mai remarcabilă cu cât el este infirm de picioare, după  un accident de motocicletă petrecut în 1993, transmite Russia Today.

Premieră în Justiţie: Prezervative înapoiate de instanţă proxeneţilor!

preluare Stiri.Rol.ro

Georgiana- Elena Crutan si Claudiu- Stelian Crutan, condamnati la cate doi ani de inchisoare pentru proxenetism, si-au primit inapoi obiectele destinate "muncii" prostituatelor.

 

Printre obiectele inapoiate se numara un vibrator pe baterii de culoare mov, un vibrator pe baterii de culoare portocaliu, un vibrator pe baterii transparent, 15 prezervative marca Durex si o bata de baseball de lungime 50-60 cm. Magitratii au motivat ca vibratoarele, prezervativele si bata nu au fost folosite la savarsirea infractiunii de proxenetism.

Sesizare