Archive - Feb 6, 2010

Deputatul Ioan Oltean a dat semnalul campaniei... de cules primari!

Florica Dura

 Vineri, 5 februarie, începînd cu ora 18, cîteva sute de săteni din Prundu Bîrgăului au asistat în Căminul Cultural din localitate, la debutul campaniei de cules primari, de la celelalte partide, declanşată de deputatul PDL de BN, Ioan Oltean, susţinut în demersul său de toţi mai marii judeţului: prefectul Cristian Florian, preşedintele CJ, Liviu Rusu, secretarul de stat de la MDRT, Ioan Andreica şi senatorul Ioan Zbirciu.

Borbely Laszlo, despre întîlnirea cu ONG-urile privind proiectul RMGC. Sîntem în stand by. Aşteptăm investitorul să spună dacă are sau nu certificat de urbanism.

Florica Dura

"În momentul de faţă certificatul de urbanism a fost suspendat prin două sentinţe judecătoreşti emise în 2007 şi 2009. Pînă cînd investitorul nu vine cu certificatul de urbanism, nu se poate face următorul pas". 
Detalii în fisierul video, preluat de pe you tube

ART FOREST 2009 - superb montaj video, subliniat cu muzică populară autentică!

Florica Dura

 Mulţumim plasticianului Maxim Dumitraş pentru postarea pe you tube a montajului imaginilor de la Simpozionul internaţional de Landart, Sîngeorz-Băi,2009, România! Astfel se pot bucura şi cititorii noştri de priveliştea superbă, dar şi de muzica autentică, românească, intrepretată de Ionică Moldovan!

Lupta pentru ciolan aţîţă spiritele în UDMR BN

Mălina Rus

Dacă Ioan Oltean nu a reuşit să îl convingă pe Andrei Kocsis să renunţe la propunerea făcută de UDMR pentru funcţia de subprefect, în persoana fostului inspector şcolar Laszlo Borsos, atunci a sărit organizaţia municipală a UDMR să îl ajute, nemulţumită că nu a fost consultată în privinţa numirilor pe funcţii.