Archive - Iul 2010

July 31st

Un fenomen unic : Roraima

preluare you tube

Cinci persoane suspectate pentru trafic de minore au fost reţinute de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud.

 Cinci persoane suspectate că au recrutat şi găzduit mai multe minore din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, în scopul practicării prostituţiei au fost reţinute de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, informează site-ul IGPR.

BCA şi saci de ciment, primele ajutoare pentru sinistraţii din Valea Vinului

redactia@ziarul-bn.ro

Sinistraţii din Valea Vinului au primit vineri 30 iulie, primele ajutoare în materiale de construcţii pentru a-şi repara casele stricate de buştenii antrenaţi de viitura care a avut loc cu mai bine de o săptămînă înainte, respectiv în seara de 22 iulie.

BCA, saci de ciment şi detergenţi pentru curăţenie, a fost încărcătura camionului de ajutor pe care filiala PSD din Rodna a oferit-o celor aflaţi în nevoie.

Bancul Zilei!

redactia@ziarul-bn.ro

Un student arab îi scrie tataălui său, şeicul!

 
Draga tata,

Berlinul este minunat, oamenii sunt amabili si imi place aici, dar imi este putin cam rusine sa merg la facultate cu al meu Ferrari 599GTB din aur masiv, cand toti profesorii si colegii mei vin cu trenul.


Fiul tau, iubitor

 


A doua zi, studentul primeste raspuns de la tatal sau:

 

 

Dragul meu fiu,

Am transferat 20 de milioane de dolari in contul tau. Te rog sa nu ne faci de ras. Te duci imediat si-ti cumperi si tu un tren.

Se spune că ar fi zis... Freud

primim la redacţie

Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului.

July 30th

Pericol potenţial la Valea Vinului

Florica Dura

Furtuna din 22 iulie, ce s-a abătut asupra localităţii rodnene Valea Vinului, a antrenat în cursul său şi un bolovan imens care era cît pe ce să formeze pe Izvorul Roşu un alt baraj natural, ce putea pune în pericol mai multe gospodării. Oamenii spun că, a  fost un noroc pentru ei că în acea după amiază nu a plouat atît de tare spre Vîrful Roşu, şi pîrîul nu a avut destulă forţă pentru a disloca pietroiul, astfel că au scăpat doar cu inundaţia  de pe Valea Secii. De altfel, în imaginile pe care vi le prezentăm , se pot vedea resturile lemnoase care au fost curăţate de ploile torenţiale care au spălat versanţii, resturi care ar fi putut  cauza şi alte necazuri, sătenilor din Valea Vinului.

Autorităţile judeţene de mediu au cerut PNMR să dea acordul pentru ca pietroiul să fie dinamitat şi astfel îndepărat pericolul formării unui potenţial baraj distrugător pe Izvorul Roşu. Solicitarea s-a făcut sub coordonarea  Prefecturii BN.

Cîntecul ocarinei - Diego Modena

preluare you tube

 1,5 milioane de accesări pe you tube

Infloriri - oferite de you tube

preluare you tube

Sate care lunecă-n uitare : Jeica

Florica Dura

Elma neni, Ioşca baci, tanti Ilona şi Erji neni, sînt doar cîţiva din bătrînii pensionari ai satului Jeica, care trăiesc fiecare zi din săptămănă  aşteptînd sîmbăta şi duminica pentru ca cei dragi de la oraş, să vină acasă, să le umple curtea, casa şi inima de bucurie şi de sens.