Archive - Iul 13, 2010

Chelsea vrea ca Mutu să fie suspendat pînă va plăti toate cele 17 mil. de euro despăgubire

Clubul Chelsea Londra a cerut Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA) sa-l suspende pe atacantul roman Adrian Mutu, de la Fiorentina, pana cand acesta va achita despagubirea pretinsa de londonezi, de 17,1 milioane euro, anunta AGERPRES, citat de Rol.ro

Victor Becali, agentul jucatorului, a declarat ca Mutu, suspendat pana pe 29 octombrie dupa ce a fost gasit pozitiv la sibutramina, va ramane in Serie A pana la expirarea acestei sanctiuni, scrie sursa citată.

 

Suntem datori cu optimism

preluare de pe blogul lui Mihnea Măruţă

 Reluăm postarea acestui text a lui Mihnea Măruţă, pentru că, în aceste zile, este  acută nevoia de optimism şi patriotism corect.

Cel mai mare pericol la adresa României, adevărata ameninţare a siguranţei noastre naţionale, este pierderea speranţei. “Aici nu se mai poate face nimic, totul e pierdut, nu se va schimba niciodată…”. Întâlnim tot mai des această atitudine sau îi suntem chiar propagatori, iar ea are, nu-i vorbă, justificări din belşug. Dar pentru că cei mai mulţi dintre noi vom rămâne aici, şi pentru că tot aici ne vom creşte copiii, suntem datori să căutăm continuu motive de optimism, antidoturi pentru defetism şi veşti bune.
Şi să le şi găsim.

Bistriţa: Începe selectarea gunoaielor!

comunicat de presă

 În atenţia
Cetăţenilor care locuiesc în imobile cu locuinţe colective

Blaga reaminteşte prefecţilor că trebuie să completeze listele cu persoanele care urmează să fie concediate

redactia@ziarul-bn.ro
comunicat de presă

 Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile BLAGA, împreună cu Laszlo Borbely, ministrul Mediului şi Pădurilor au susţinut astăzi, 13 iulie a.c., la sediul MAI, o videoconferinţă cu prefecţii, se spun în comunicatul remis presei de MAI.

 

Înfloriri!

preluare you tube

Spania: Aşa sînt primiţi campionii!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Bucuria nu are margini!

Agent Green atrage atenţia asupra crimei împotriva mediului înconjurător din Piatra Craiului

preluare you tube şi Conservarea Biodiversităţii

 AGENT GREEN trage un semnal de alarmă!

"25 de voluntari ai Agent Green atrag atentia asupra crimei forestiere. 300 ha de padure au fost taiate la ras. Nimic nu s-a replantat. Versantii o iau la vale, riscul de boli si incendii este iminent, animalele din padure si-au pierdut habitatul. Tara sufera de inundatii. Cativa oameni s-au imbogatit.
Pe un versant unde padurea a fost taiata la ras, voluntarii au scris din vreascurile ramase cuvantul CRIMA pe o suprafata de 3000 mp.

Bistriţa-Năsăud: Din partea Prefecturii încă 3 tiruri pentru sinistraţi. Gloria a încheiat cantonamentul din Austria cu două victorii. Mai multe gospodării din Şintereag au fost inundate. Circulaţia feroviară, închisă între Salva şi Vişeul de Jos

redactia@ziarul-bn.ro

 Citynews: Din partea Prefecturii încă 3 tiruri pentru sinistraţi 

Astazi a plecat spre Moldova un convoi format din trei TIR-uri cu ajutoare pentru sinistrati. Alimentele si imbracamintea au fost donate de catre persoane fizice si de unele firme din Bistrita, iar actiunea de colectare a fost coordonata de Institutia Prefectului.