Archive - Iul 8, 2010

Traian Băsescu: Emil Boc putea să-şi asume, prin ordonanţă de urgenţă, impozitarea pensiilor, şi nu majorarea TVA

preluare HotNews.ro

 Traian Basescu: Emil Boc putea sa-si asume, prin ordonanta de urgenta, impozitarea pensiilor, si nu majorarea TVA


Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, la TVR1, ca Emil Boc ar fi putut sa-si asume, in calitate de premier, impozitarea pensiilor in locul majorarii TVA, prin ordonanta de urgenta, si a recunoscut ca exista o "oarecare dificultate" in relatia sa cu guvernul, in ansamblul sau.

BAC BN : Rezultate după contestaţii

comunicat de presă

 Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat 2010, după rezolvarea contestaţiilor, arată o creştere a procentului de promovabilitate, de la 58,9 la 61,59 în Bistriţa-Năsăud. Dacă înainte de contestaţii numărul elevilor reuşiţi era 1.800, după rezolvarea acestora, numărul celor care au promovat examenul de bacalaureat a crescut la 1.884.

Prin votul contra ANI, PDL şi-a trădat electoratul: Monica Macovei, interviu în Revista 22

redactia@ziarul-bn.ro


Care este explicaţia că, în pofida declaraţiilor oficiale de susţinere a Legii ANI, majoritatea politicienilor a votat pentru varianta care face din ANI o formă fără fond?

Bucurie mare în Spania!

preluare you tube

 În finală cu Olanda, Spania are şansa de a cîştiga pentru prima oară Campionatul Mondial de Fotbal! Va fi greu. Şi echipa Olandei este în faţa aceelaşi mize!

Preşedintele Traian Băsescu: Traficul la Dorneşti se reia la 12.30

preluare you tube


Presedintele Traian Basescu a inspectat joi dimineata podul de pontoane peste raul Suceava de la Dornesti, unde militarii au finalizat lucrarile, transmite Mediafax., preluat de HotNews.ro
UPDATE "Am inteles ca in urmatoarele 30-40 de minute termina cu asfaltarea, iar la 12.30 se deschide traficul," a declarat presedintele.

Basescu a reluat joi afirmatia referitoare la debitele de la Galati.

"La Galati oricum as aduna debitele, nu iese inundatie," a spus acesta zambind.

Pr. Arsenie Papacioc - CUVINTE DE ÎNVĂŢĂTURĂ

preluare you tube

Părintele Arsenie Papacioc este considerat cel mai mare duhovnic român în viaţă. A facut parte din "generaţia de aur" a teologilor români, a fost prigonit şi închis de comunişti. A stat în pustie cu părintele Cleopa. Din anul 1976 este duhovnicul Mănăstirii "Sfînta Maria" - Techirghiol.

Suporterii germani: Omorîţi caracatiţa Paul!

preluare HotNews.ro

 A prezis victoria Spaniei, dar multi au spus ca de data asta chiar se inseala, pentru ca Germania este de neinvins. Caracatita Paul a avut inca o data dreptate, iar ibericii s-au calificat in finala Cupei Mondiale dupa o victorie cu 1-0. Suparati ca echipa lor a fost invinsa, unii dintre suporterii nemti au cerut omorarea "oraculului Cupe Mondialei".

Controale peste controale pentru persoanele cu handicap. Oltean asigură: Ioan Andreica rămîne pe funcţie! Reduceri de posturi la AJOFM, Casa de Pensii şi alte instituţii. Biserica de lemn din Gersa, restaurată cu bani europeni

redactia@ziarul-bn.ro

CityNews: Controale peste controale pentru persoanele cu handicap

Nici nu s-a asezat bine praful peste rezultatele controalelor dispuse de prefectul judetului vizand persoanele cu handicap ca o alta comisie a fost infiintata, aceasta avand ca menire verificarea legalitatii si incadrarea corecta in gradele de handicap a persoanelor cu dizabilitati.